image Pou Dah Level 123 - Mia Liana

Monday, 24 September 2018

# Entertainment Matters

Pou Dah Level 123


Hmmm.. budak Pou ni masih lagi menetap di handphone Mia sampai sekarang. Malam tadi sedang Mia kasi makan banyak-banyak biar dia gemuk tup-tup dah naik level 123. Membesar dengan sihat budak Pou ni.





Bila dah gemuk, Mia bagi dia minum Fat Burner. Masih jaga budak Pou ni. Bagi makan, main game, makan vitamin, mandi dan tidur. Sofea pula pantang nampak budak Pou ni banyak duit, sakan di shopping macam-macam.

** setia menemani...


7 comments:

  1. fuyoh terernya akak ") kita main pou ni level 10 pun dah malas dah nak main.. >.< pou pun makan vitamin :D

    ReplyDelete
  2. Hahaa saya pun masih pelihara pou ni. Tpi asyik install uninstall je, latest br level 15

    ReplyDelete
  3. hahahaha..ain dh lama x main benda ni... dh mati lah aagaknya ehkk..hehehhehehe..

    ReplyDelete