image BiO-LiFE Multivitamins with Minerals - Mia Liana

Thursday, 29 November 2018

# Health # Review

BiO-LiFE Multivitamins with Minerals


Hari ini Mia baru mula makan BiO-LiFE Multivitamins with Minerals. Beli yang saiz botol kecil 30 tablets di Farmasi Caring dengan harga RM28.21.





Disarankan oleh Dr Aniza dari Klinik Penawar. Bila kurang sihat saja, Mia akan dapatkan rawatan di klinik beliau. Lama dah dengan Dr Aniza sejak mengandungkan Sofea.

Jadinya.. Dr Aniza memang dah faham sangat dah dengan kondisi kesihatan Mia dan Sofea. Katanya bagus beli multivitamin ni... lengkap dan halal.

Makanya... tak salah untuk Mia mencuba. Kena jaga kesihatan diri.


** usia bukan makin muda... huhuhu..

5 comments:

  1. Ohh mampu milik jugak harga dia ye Mia... So far mmg tak pernah lagi try ambik multivitamin mana mana brand pun

    ReplyDelete
  2. seorang sunah susah nak konsisten dengan supplements..bila da makin berusia, boleh rasa badan tu macam mana..nak tak nak, kena ambil juga kan ikut kondisi kesihatan masing2..

    ReplyDelete
  3. Kesihatan yg kita ada ni hanya 1.Kewangan anytime boleh usaha dan inshaAllah dapat lagi..perlu sekali jaga mkesihatan

    ReplyDelete
  4. multivitamin penting sebab makanan kita hari ne tak sma macam dulu

    ReplyDelete