image Lukisan Mia 29.11.2018 - Mia Liana

Thursday, 29 November 2018

# From Me # Work Matters

Lukisan Mia 29.11.2018


Pagi ini... seperti terbayang-bayang pemandangan indah di kaca mata Mia. Maka... diambilnya pen dan digerakkan jari jemari melakar di atas sehelai kertas putih.

Melukis dengan tenang tanpa gopoh. Lama dah tak lukis. Guna pen hitam... conteng je lah.



Terhasillah imaginasi Mia pagi ini di pejabat. Buaian terikat di dua pohon pokok kelapa di tepi pantai dengan angin sepoi-sepoi bahasa. Bestnya kalau dapat baring kat dalam buaian itu. (^_^)


** simple sketch....


Entri berkaitan :
- Lukisan Mia 13.1.2015


7 comments:

  1. Berseni.. Bestnya kalau sekarang di tepi pantai kan...

    ReplyDelete
  2. Waaa pandai melukis rupanya ko ye Mia, ada bakat.. bagusss..

    ReplyDelete
  3. Macam nak pi bercuti kat pulau je tu Mia hihi

    ReplyDelete
  4. Walaupun akak cakap simple, tapi bila tengok tu dia jadi ada rasa satu feeling. Rindu kampung and suasana yang macam tu. Huhu

    ReplyDelete