image Masih Teruskan Berblog Di Tahun 2019 - Mia Liana

Saturday, 5 January 2019

# Blog Matters # From Me

Masih Teruskan Berblog Di Tahun 2019


Seperti tahun-tahun sebelum ini... sebagai part-time blogger, Mia masih teruskan berblog di tahun 2019.



Nak maintain update blog hari-hari untuk dapatkan trafik yang konsisten di samping berkongsi ilmu dan pengalaman serta informasi lain yang dirasakan perlu untuk tatapan pengunjung sekalian.

Nak maintain Segmen Nak URL Blog dan Segmen Bloglist di tahun ini. Giveaway pun ada juga. Macam biasa memang Mia akan buat copy paste bagi memudahkan peserta untuk join.

Nak berblog seadanya. Tak nak bagi blog ini bersawang. Biar ceria senantiasa.


** sayang blog ni sangat-sangat...


12 comments:

  1. Saya pun harapnya begitulah kak mia, sekurangnya seminggu sekali kira bagus lah saya ni, kak mia memang kosisten, terinspirasi dengan kak mia

    ReplyDelete
  2. Semoga semua yang dihajatkan tercapai ye Mia..

    ReplyDelete
  3. mia memang terbaik,, tak pernah miss update blog! ;)

    ReplyDelete
  4. selamat berblogging kak mia.. dah lama kan kak mia berblog heheh salute leh updte entri sehari hari hehe

    ReplyDelete
  5. sha pun bercita cita mcm tu hehehe atleast 1 hari 1 entry

    ReplyDelete
  6. kipidap kak mia! ain sentiasa sokong 🤗🤗

    ReplyDelete
  7. sayang juga kak mia ehhh. maksud saya, saya sayang juga blog saya hehe. yela kan, tiap hari hadap blog. mana tak jatuh sayang :D

    ReplyDelete
  8. Berblog itu sedikit mencurah bahagia, maka berblog lah teruskan..kerana kita semua termasuk blogger part time yang bijak mengatur masa. 24 jam on blog itu tak berepa betul dah tu

    ReplyDelete
  9. CF pon nak teruskan berblog pada tahun 2019 ni walaupon suam-suam kuku. hihihi

    ReplyDelete
  10. kak mia memang rajin update blog. shu pun kekadang tak tau nak update apa klau hari-hari update. selamat berblogging & selamat tahun baru

    ReplyDelete