Jom Beriklan Di Mialiana.com

Jom Beriklan Di Mialiana.comSalam sejahtera dan salam 1 Malaysia... Jom beriklan di blog Mia ini. Terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk mempromosikan produk atau blog masing-masing.

Kenapa perlu beriklan di blog Mia ini?
Blog ini sentiasa menerima kunjungan tetap sepanjang masa dan memaparkan entri secara konsisten. Tambahan pula Mia sentiasa mengekalkan mood ceria pengunjung-pengunjung yang datang ke blog Mia ini. Blog yang mesra dan mempunyai kunjungan trafik yang banyak setiap hari.

Ruang Iklan Untuk Disewa


Saiz banner : 728 x 90 Lokasi : Di bawah header blog

Saiz Banner : 125 x 125 Lokasi : Di side bar blog atau di atas entri blog

Advertorial (Sponsored Post)
Mempromosikan produk atau blog melalui entri di blog mialiana.com bergantung kepada perbincangan sama ada ingin sticky post atau mengandungi animated pictures. Kos bergantung kepada pengisian dan paparan entri tersebut.

Boleh lihat di http://www.mialiana.com/search/label/Advertorial untuk mereka yang pernah beriklan secara advertorial di blog ini dan juga melalui label khas seperti


Trafik Mialiana.com

Trafik pengunjung yang datang ke blog ini. Sila klik pada link di bawah :-

Ranking Alexa Terkini


Statistik Perasaan Pengunjung
Ternyata blog ini amat disukai dan disenangi oleh pengunjung. Analisis telah dibuat dan statistik perasaan pengunjung telah diperolehi. Sila klik pada link di bawah :-

Sekiranya berminat, anda boleh menghubungi Mia di alamat emel ads@mialiana.com untuk keterangan lanjut. Iklan anda hanya akan dipaparkan selepas anda mengemukakan bukti bayaran, banner iklan dan link URL iklan.

Terima kasih diucapkan.