image Award Top Blogger 2010 Dari Inumatin Dan Qaseh - Mia Liana

Wednesday, 23 June 2010

# Blog Tagging

Award Top Blogger 2010 Dari Inumatin Dan Qaseh


Ini lah award seterusnya yang Mia terima dari inumatin dalam entrinya My fifth Award - Top Blogger 2010
dan Qaseh dalam entrinya award dari faramir

Terima kasih tak terhingga. Menjadi lumrah bila dah terima award ini, kenalah jawab soalan-soalannya.

1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
Namanya Smile..Smile..Smile.. sebab cuba fikir kalau takleh senyum satu hari agaknya macam mana hek? Senyum tuh penting dalam hidup.

2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
mialianas.blogspot.com. Suka sangat dengan nama Mia... macam lembut dan menlambangkan kewanitaan.. + di gabungkan dengan nama sendiri Juliana, amik Liana + s untuk menunjukkan Mia Liana punya = mialianas

3. apa method dlm penulisan anda?
macam-macam ada macam rojak... tak kisah

4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
tak terfikir lagi...

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
sentiasa... mestilah suami  yang bagi sokongan kuat...

6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
tak kisah... setiap orang ada persepsi masing-masing dan berhak luahkannya... terima dengan positif

7. bila blog anda diberanakkan?
diberanakkan Mac 2007 (masa bercinta dengan suami)

8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
suami...

9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
maaf, tidak berkaitan

10. sepuluh org sterusnya bakal di tag.
Mia pilih kengkawan dari no 80 hingga 89 dari Mia's Loyal Friends for Blogwalking = Nuffwalking list....


Di harap mereka yang terpilih dapat jawab tag ini dan sampaikan pada yang lain. Terima kasih dan senyum selalu!         

5 comments:

  1. congrats mia...hehe...mmg best pn blog ni :)

    ReplyDelete
  2. t kasih. nanti saya publishkan dalm sehari dua ni ya :)

    ReplyDelete
  3. Time kasih kerana saya adalah salah seorang yang terpilih untuk di tag. anyway, blog anda pun bole tahan juga.. ramainya follower

    ReplyDelete
  4. thanx jwb tag aritu..its ok, msing2 sbuk.. =)

    ReplyDelete