image Tag 20 Tentang Saya - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 23 June 2010

# Blog Tagging

Tag 20 Tentang Saya

Tag demi tag Mia terima... terima kasih kepada yastro kerana telah berikan tag ini pada Mia dalam entrinya tag 20.

Dan juga dari mommy Yen Nathaniel dalam entrinya tag20 perkara tentang mommy yen. Terima kasih jua Mia ucapkan.



20 perkara tentang Mia :
  1. Seorang pelajar OUM Johor Bahru
  2. Masih di dalam tahun ke -3 Bachelor of Information Technology with Honours
  3. Seorang penjawat awam Kerajaan
  4. Bekerja sebagai Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29
  5. Ibu kepada seorang anak perempuan berusia 10 bulan
  6. Suka berkaraoke bila tension
  7. Suka minum Cool Blog - Honey Dew Milk Tea
  8. Menyertai aktiviti yasinan wanita di Taman bila ada kelapangan
  9. Peramah dan suka senyum orangnya
  10. Suka makan nasi dengan tomyam dan sayur kailan ikan masin
  11. Suka study pagi-pagi waktu semua orang sedang tidur
  12. Suka mengajar dan berbincang dengan rakan-rakan masa study kat Library OUM
  13. Minat game menembak... kalau boleh nak tembak semua orang sampai mati
  14. Suka warna yang lembut dan menarik
  15. Suka benda-benda yang cantik dan unik
  16. Suka sangat lagu dan cerita Korea, Jepun
  17. Suka sangat makan jagung dan apa-apa makanan yang berkaitan dengan jagung
  18. Cintai suami sepenuh hati
  19. Suka klik iklan nuffnang pengunjung blog Mia tanpa mengharapkan balasan
  20. Suka menjalinkan hubungan dengan sapa-sapa yang berminat untuk menjalinkan persahabatan
Letih betul... dan Mia akan tag mereka-mereka yang memberi komen di dalam entri Pesanan Buat Suami... Sudi-sudikan lah diri jawab tag ini ye... Selamat menjawab!


8 comments:

  1. bila baca mia punya entri ni... ingat ada tag yang masih kepam... huhu nak pergi jawab ni...

    ReplyDelete
  2. alamak zai kena tag lah..huhuhu...kena jawabn jugaklah nie...

    ReplyDelete
  3. aduhai..ada gak dalam senarai..hehe ..xpa ada masa aril jawab..tgh busy ngn PTK gak ni :-)

    ReplyDelete
  4. omaigod ! omaigod !
    kenapa shaye di tag?

    hahaha.yelah2.. bakal di update ye..:)

    ReplyDelete
  5. http://atinanani.blogspot.com/2010/06/tag-20-dari-kak-mia.html

    ni fatin nya link

    ReplyDelete
  6. Terima kasih Mia...Semoga suksess n bahagia selalu di samping kelorga tercinta!!!

    ReplyDelete
  7. Oh my goat...mana pergi?dalam kandang takder...alamak,dah kena sembelih semalam...good..good..lain kali TAG lagi....

    ReplyDelete