image Tag Mr Happy dan Blogger Hebat oleh Kiwi - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 9 June 2010

# Blog Tagging

Tag Mr Happy dan Blogger Hebat oleh Kiwi

Mia di tag oleh Kiwi di blog Sweet Sour melalui entrinya tag marathon hahaha. Terima kasih, ya...

Sila amik award ini :

1. Adakah anda happy sekarang???
ya. sangat-sangat.

2. kenapa anda hepi?
sebab sudah hantar hadiah kepada pemenang kuiz

3.Apakah bnde yg boleh buatkan anda hepi?
sesuatu yang bukan sedih

4. Pernahkan anda menerima tag??
selalu..cuba lah tengok koleksi award Mia

5. Nyatakan warna yg anda suka
pink...

6. Beritahu 9 org yg anda mahu tag
akan di britau dalam shoutbox mereka

7. Tuliskan sesuatu tentang org yg anda tag. Tulis berjela pon x per.
anda telah ditag... jangan marah.. nak buat pun boleh.. tak nak buat pun takpe... untuk suka-suka je..

8.adakah anda happy dgn apa yg anda ada sekarang? 
Syukur...



korang kena cite :

1) kamu paling syg sape??
suami lah

2) ape yang paling kamu suka buat??
mengadap komputer sampai bosan... hehehe

3) amende yg boley buat kamu jadi boring tahap dewa??
internet slow dan tak jalan langsung...

4) kalo p kfc xpun mcd, ape plg korg suka mkn, dan sebab suka makan tue??
janji fries...memang favourite...

5) kamu minat sejarah x??
minat sikit-sikit...

6) bg satu teka teki serta jawapan skali..pastikan betul2 lucu atau misteri..
hmmm... susah ni nak jawab... tak payah jawab lah...

7) banyak2 rumah, rumah ape idaman korang??
rumah banglo tepi laut... hmmm romantiknya... (berangan je)

p/s: kepada kawan-kawan yang di tag oleh Mia, diharap dapat meneruskan riwayat 2 award ini...

1 comment: