image Hari Ini Hari Ke 7 (Terakhir) - Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com - Mia Liana

Saturday, 31 December 2011

# Blogger Aktif

Hari Ini Hari Ke 7 (Terakhir) - Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com


Setakat ini sudah ada 103 penyertaan seperti yang dipaparkan dalam Entri Peserta Segmen dan hanya ada 4 orang peserta yang entrinya masih belum lengkap lagi. Di harap peserta-peserta tersebut dapat membetulkan kesilapan sebelum 11.59 malam nanti (sebelum countdown tahun baru 2012). Mia telah pun komen di shoutbox dan sila rujuk entri Komen Entri Tidak Lengkap


Syukur sangat. Segmen ini mendapat sambutan yang memberansangkan. Mia amat alu-alukan mana-mana blogger sama ada blogger baru ataupun lama.

Kepada yang ingin join segmen ini, silalah rujuk terlebih dahulu entri-entri segmen yang berkaitan supaya tidak berlakunya kesilapan semasa membuat entri segmen ini. 

Cepat.... jangan terlambat. Penyertaan hanya akan diterima sebelum 11.59 malam ini. Jommmmmm....

p/s: selepas segmen tamat, Mia akan umumkan Entri Terkreatif dan Entri Terbaik dari peserta segmen pada hari esok. Tunggguuu....

18 comments:

  1. mia..dua hari ni ramai yg shout di blog kpah..semua kpah tak kenal..rupa2nya dtg dr grup blogger aktif ni..wahhhhh...21 org mia..tak pernah mcm ni lagi...best..best..TQ mia...

    ReplyDelete
  2. @kpah k-poh sama2 kak pah... ini je yang mampu mia buat untuk bantu rakan-rakan blogger... :)

    bertambah ramailah kenalan kak pah lepas ni... :)

    ReplyDelete
  3. wah...ade entri t'baik & entri t'kreatif eh? xtau plak, hehe..

    rminye yg join... ^_^

    ReplyDelete
  4. @Nisa Greennnpanda haah.. saja je nak bagi suspen.... heheheh. bukan senang nak cari blogger yang jujur sekarang ni... :)

    ReplyDelete
  5. Wah dah ramai yg turut serta. Tahniah Kak Mia. Seperti Kak Pah ramai juga yg singgah ke blog dari segmen ni. Memang gembira sangat.. :-)

    ReplyDelete
  6. terima kasih untuk segmen ni ye..

    saya group 18... :)

    jempot dtg ye semua....

    ReplyDelete
  7. suka join segmen camni..leh kenal blogger2lain..eratkan lagi hubungan....

    ReplyDelete
  8. salam mia..mama pon ucapkan terima ksih krn dgn menyertai segmen mia ni mama dpt ramai lgi kawan baru...tahniah juga kpd mia sbb mencetuskan ide spt ini..kalau mama ni ..join boleh ler..nak wat segmen lom pandai nau ler..almaklom org lama....hihihi..anyways sayang semua kwn2 blogger MAMPAT_MAMPAT..
    ( ni lagi kuat dari ketat-ketat) tau mia..hihihihi

    ReplyDelete
  9. ehhh. ehhh.
    ada name kitew lah kat situ. hehe.
    thx mialiana sebab menganjurkan segmen ni. dapat kitew kenal2. :)

    ReplyDelete
  10. @Cik Rose Cute terima kasih, cik rose.. ;) alhamdulillah, segmen ni dapat sambutan..

    ReplyDelete
  11. @Nur-nba terima kasih... sama2 lah kita berkongsi kegembiraan ini. untuk kebaikan kita semua juga.

    ReplyDelete
  12. @Lin Azlina first buat segmen macam ni, gagk kekok skit. baru tahu kenapa ada blogger suka buat segmen je... hehehe...

    ReplyDelete
  13. @tunz erkkk patutlah dah leh bernafas. mampat sangat ni mama tunz. mia pun gitu juga. ni je yang termampu mia buat. nasib, leh handle.. :)

    terima kasih ya mama...

    ReplyDelete