image Hari Ke 5 - Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com - Mia Liana

Thursday, 29 December 2011

# Blogger Aktif

Hari Ke 5 - Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com


Sehingga setakat ini, di hari ke - 5 selepas segmen ini dibuka, Mia telah menerima sebanyak 70 penyertaan. Wow! Banyak ni... kiranya dah mencapai target Mia yang pada mulanya nak 50 blogger sahaja. Terima kasih banyak-banyak di atas sambutan hangat ini.

Ada juga penyertaan yang tidak lengkap dan Mia dah maklumkan di shoutbox blogger yang berkenaan untuk diubah semula sebelum segmen ini tamat. Masih ada masa lagi, jangan risau. Fikir positif. Yang penting kita belajar dari kesilapan yang lalu. Kalau tidak tahu, tanyalah Mia ya... 


Jenuh juga nak membelek-belek satu persatu blog dan bahagikan kepada group. Seronok juga dapat baca entri-entri yang ada dalam blog peserta segmen. Hanya entri penyertaan segmen yang lengkap sahaja akan dimasukkan ke dalam group.

Semua peserta adalah blogger yang aktif apabila telah menyertai segmen ini secara tidak langsung. Masing-masing dapat tahu pun daripada blogwalking. Sebab itu Mia tidak syaratkan untuk buat sticky post entri atau pun tag blogger lain.

Kepada yang berminat di luar sana, cepat-cepat lah join ya... kalau terlepas peluang ini, kena tunggu tahun hadapan pula...

p/s: aktifkan diri anda dengan blog...

14 comments:

  1. HohOOOhoo Saya sudah di senaraikan di group 8...zasss jemput singgah.
    Jemput Datang Ismaildotcom

    ReplyDelete
  2. wow..ramainya penyertaan.
    syabas kak mia.
    dgn adanya segmen2 mcmni..
    dapat menambah minat lagi para peserta untuk berblog.
    =)

    ReplyDelete
  3. sis boleh join lagi kan?tapi ini just segmen dan blogwalking sahaja ke ada pemilihan untuk blogger aktif then blogger aktif tu dapat ape ye?xbape pham..hehe~

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..akak..teringin la nak join.. pi..xberapa nak faham sgt.. heee.....maaf ek...

    ReplyDelete
  5. assalam mia...menarik gak segmen mia tu...leh pak teh join blogger aktif?

    ReplyDelete
  6. @AkuBudakKampung.com alhamdulillah syukur... punya la risau pada mulanya takut takde sesapa yang akan masuk...

    dapat juga kak mia berkenalan dengan lebih rapat dengan semua peserta kempen..

    ReplyDelete
  7. @FarhanahAdzlan boleh rujuk entri-entri yang berkaitan. cara pantas untuk blogwalking ke bloglist active blogger mia dan juga dikongsi bersama pengunjung blog ni... :)

    jom la join..

    ReplyDelete
  8. @Syamimi Ramli jemput la join. baca entri segmen betul2 dan boleh tengok entri2 peserta2 yang dah join terlebih dahulu... :)

    ReplyDelete
  9. @sembang Pak Teh waalaikumussalam... terima kasih pak teh. join la. lepas ni kena lebih aktif dengan update blog dan blogwalking ya...

    ReplyDelete
  10. tahniah Mia..

    nak tanya camne yer buat link grup tu, sekali tekan 4 link yg keluor.. ;)

    ReplyDelete
  11. @kakyong sama2 kak yong. macam2 coding boleh buat, tapi mia buat guna javascript... pening gak la main2 dengan coding ni..

    ReplyDelete