image Jom Blogwalking By Ieyza Afieyna - Mia Liana

Friday, 13 January 2012

# Blog Tagging

Jom Blogwalking By Ieyza Afieyna


Mia telah di tag oleh Mokcik untuk segmen ini. Nasib... sempat lagi sebab tarikh tutupnya ialah esok, 14 Januari 2012.

Seterusnya, Mia nak tag Budak Kampung, Yuyun dan Anum.... minta tolong sambungkan riwayat segmen ini ya...

Yang lain-lain kalau nak join, meh la.... tak rugi kalau kita sporting dan join segmen-segmen macam ni...

p/s: minta maaf ya... ayat lebih kurang sama je untuk semua segmen...

10 comments:

  1. Akak pun nak join. Camner ya.

    http://titisanhatiku.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. @vivana join ya... buat entri macam ni dan tinggalkan url entri tu di ruangan komen blog penganjur..

    p/s:klik pada banner untuk ke blog penganjur.

    ReplyDelete
  3. Join last minit..tak tahu penganjur terima ke tak..

    ReplyDelete
  4. hehe..slamat b'segmen ye kak mia..

    sy pun join yg nie, hihi~.. ^_^

    ReplyDelete
  5. thanks mia sudah joined. sori if terlambat wished. hehe..

    jom singgah blog baru update ni >> http://macam-macam-ann.blogspot.com/2012/01/design-baru-fesyen-muslimah.html

    ReplyDelete
  6. salam.. sory lambat terjah.. broadband buat hal...

    thanx join segment ieyza..
    ieyza dah buat tempat bloglist untuk semua yg join..:)


    just klik bloglist kat tab menu ieyza tu ye.. :)

    ReplyDelete
  7. dtg dr segmen yg sama..
    salam perkenalan...^_^

    ReplyDelete
  8. FOLLOW SINI DARI SEGMEN YG SAMA...

    http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

    ReplyDelete