image Mia's Active Bloggers' List - Mia Liana

Sunday, 1 January 2012

# Blog Matters # Blogger Aktif

Mia's Active Bloggers' List


Akhirnya siap juga ruangan Mia's Active Bloggers' List di sebelah sidebar kanan blog ini. Semuanya ada 22 group, setiap satu group mengandungi 5 link blog dan ada 2 group mengandungi 4 link blog. 

Proses blogwalking akan jadi mudah dengan hanya klik sahaja group ini akan mengaktifkan link url blog di new tab secara automatik. Tidak perlulah susah-susah hendak taip semula dan mencari url blog di dalam koleksi simpanan. Ringkas dan mudah. Bagi yang line internet slow, boleh juga buat kerja-kerja lain sementara semua blog selesai loading.

Terima kasih kepada semua peserta segmen yang telah menjayakan segmen Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com dan mengakifkan ruangan Mia's Active Bloggers' List. Semoga apa yang ada di sini dapat dikongsi bersama...

p/s: aktif update blog dan blogwalking...

22 comments:

  1. mcm ni baru canggih. haha. best lah blogwalking mcm ni!

    ReplyDelete
  2. best la pasni blh bw dgn mudah..blogger2 aktif plk tu..

    ReplyDelete
  3. Wah dah siap.. Banyak tu.. Kalau nak blogwalking, sure datang blog Kak Mia. Segmen ni ternyata banyak kebaikannya..

    ReplyDelete
  4. wah dah siap seh..... senang lah nanti

    ReplyDelete
  5. owh..sy dh try tekan..mmg bukak skali byk blog kn? hehe..best2..

    ReplyDelete
  6. Niena singgah sini ..
    Niena dah bw semua list tu .. =)

    kak mia , nnt buat lg ea .. sronok .. =)

    ReplyDelete
  7. traffic dari blog akak yang paling ramai..tq.....:)

    ReplyDelete
  8. lepas ni senang la nk BW...cuma klik2 je nnti hihi

    ReplyDelete
  9. wahhh.. terima kasih semua. kalau segmen Mia tidak berjaya, tentu tiadalah ruangan blogger aktif ni.

    terima kasih sangat2... mungkin ini lah cara baru blogwalking untuk tahun 2012. ada juga blogger yang tanya mia, dan mia dah bagikan link tutorial buat macam ni. all the best!

    ReplyDelete
  10. kakyong tak sempat lagi nak BW ke semua grup.. sabar ya nantikan kedatangan kakyong.. awal bulan ni sibuk dgn urusan anak2 nak sekolah..

    ReplyDelete
  11. he3 .. apix rasa ni dah bukan blog walking .. maybe blog running or blog cycling .. he3 .. cepat ar cara ni ..

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. kat mana nak amik link buat mcm ni ye mia..

    ReplyDelete
  13. bagus ni..malangnya laptop tak da..klu x dpt juga bw memalam dengan banyak...

    ReplyDelete