image SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 ! - Mia Liana

Friday, 27 January 2012

# Blog Tagging

SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !


Segmen ini dianjurkan oleh Mira. Kak Mia dapat tahu pun masa blogwalking malam tadi. Menarik ni. Jom la masuk. Syarat penyertaanya mudah dan senang. Tarikh tutup telah ditukar kepada 1 Februari 2012.

Mia nak tag Cik Rose, Cik SyazCik Pipie dan Cik Ieyra


Macam mana segmen ni dijalankan ??

  1. Lepas korang dah buat entry ..dah tinggalkan link di blog mira ..mira akan masuk kan link korang dalam satu bloglist khas untuk 2012
  2. Kat situ lah peserta lain akan terjah+follow blog korang
  3. Kalau beratus yang join ,maka beratus lah yang akan follow blog korang. InsyaAllah. tengok niat masing-masing ya (mira tahu ada yang ikut segmen macam ni, tapi bila senarai dah kuar ,tak jenguk langsung pon bloglist tu. Hanya mengharapkan orang lain follow blog dia .Kita ikut niat masing-masing. Kalau niat korang takbetul .. fikir-fikir lah kan ya )
p/s: kepada sesiapa berminat boleh lah join ya.... hanya perlu klik banner diatas untuk ke entri penganjur segmen ni..

1 comment:

  1. dari segmen yg sma
    and dah f0ll0w awak.
    sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

    http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete