image Segmen Kenali Diri Pembaca Blogger - Mia Liana

Sunday, 8 January 2012

# Blog Tagging

Segmen Kenali Diri Pembaca Blogger



Mia telah di tag oleh Nisa untuk segmen ini. Mia dah follow blog dan like FB page Syada. Tarikh segmen telah dilanjutkan sehingga 10 Januari 2012.


SOALAN :

Sejak bila aktif dalam DUNIA BLOG nih ?
Mula blog dari tahun 2007. Mula aktif tahun 2010.

Tujuan korang buat blog nih untuk apa ?
Untuk simpan maklumat email yang melambak dalam inbox pada mulanya kemudia bertukar menjadi kisah hidup sendiri.

Blog yg korang selalu terjah ?
Sesiapa yang tinggalkan mesej di shoutbox, blognya akan diterjah. Paling selalu geng-geng rapat Mia.

Impian korang terhadap blog korang yg cantik and cute miut tuhh ?
Supaya selesa pengunjung membaca blog ini dan ingin datang sini lagi, dan lagi.. dan lagi...

Korang sayang blg korang tak ?
Mestilah sayang sangat. Kalau tak tengok satu hari tak sah.... Rasa tak lengkap hidup ini...

Seterusnya Mia nak tag Isz, Eza dan Diana.

p/s: Yang lain-lain tu kalau nak join. Meh la...

6 comments: