image Segmen Mencari Bloglist 2012 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 13 January 2012

# Blog Tagging

Segmen Mencari Bloglist 2012


Mia telah di tag oleh CikFi untuk segmen ini yang dianjurkan oleh Nabila Medan. Hari ini adalah adalah hari terakhir untuk segmen ini.

Tak pasti pula nak tag 2 blogger lain sempat ke tidak.... Memandangkan ini merupakan salah satu syaratnya, jadi Mia nak tag Budak Kampung dan Cik Pjaz.

Kepada yang berkenan nak join, sila klik banner di atas...

17 comments:

  1. tq tag pjaz, berlari2 nk bagi siap ni..heheheh

    ReplyDelete
  2. Senyum sini ^_-

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

    ReplyDelete
  3. Salam, datang dari segment yang sama & dah follow blog nih. Keep in touch yea :)

    http://www.ekmirabat.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

    ReplyDelete
  4. @Cda CdOot terima kasih ya.. sudi singgah sini. salam kenal..

    ReplyDelete
  5. @fafa terima kasih singgah sini... ;) senang2 datanglah lagi ya...

    ReplyDelete
  6. hai!datang singgah di sini dari segmen yang sama.. jom visit my blog juga and if sudi jom follow =)

    jom visit iliaisy.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama
    saya follow sini

    ReplyDelete
  8. Tak sempat join, tapi singgah jugak kat blog nabila. :-)

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen yg sama..
    salam perkenalan..^_^

    ReplyDelete