image Segmen Saya Tersenarai Dalam 1,000 Blog Terhebat - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 8 January 2012

# Blog Tagging

Segmen Saya Tersenarai Dalam 1,000 Blog Terhebat


Tuan punya segmen ini adalah salah seorang dari Blogger Aktif. Tidak salah rasanya Mia join segmen yang lebih kurang sama dengan Mia. Kalau nak  tahu siapa dia.... klik la banner di atas tu.

Segmen ini mencari 1000 blog. Wow! Dahsyat tu... Terbahagi kepada 2 kategori Blog Design dan Blog Skin. Bila klik saja link tu akan buka 5 blog terus.

Blog Mia ni dalam kategori Blog Design. Mia dah follow blog, like FB page dan like gambar contest tuan punya segmen.

Jadi kalau ada yang berkenan, sila la join ya... Ramai dah join segmen ini. Jangan lepaskan peluang...

p/s: tetap bagi sokongan pada Blogger Aktif

10 comments:

  1. thanks kerana sudi kongsi...

    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/hantu-tindih.html

    ReplyDelete
  2. Blog koi jenis syok sendiri je.Hehe...

    ReplyDelete
  3. tak bape faham... hihihih.. al maklum.. kecik jagung lagi

    ReplyDelete
  4. opkos la akak mesti topten punya!!huhu.tapi 1000 ea kakak?rajin blogger tu buat kan?kalau saya..dah tak terdaya :)

    ReplyDelete
  5. saya tumpang tengok jer..blog saya biasa2 jer tak macam blog akak..cantikkkkk

    ReplyDelete
  6. @Nizamtakpe kalau syok sendiri.... blog kita.. sukahati kita la ...

    ReplyDelete
  7. @wan habibahsegmen ni untuk cari blogger yang nak join senarai 1000 blog tuan punya segmen ni... kalau bermiinat, masuklah...

    ReplyDelete