image Bloglist : Sahabat Puteri Kasih - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 14 February 2012

# Blog Tagging

Bloglist : Sahabat Puteri Kasih


Mia tertarik dengan segmen yang simple ini. Tarikh tutupnya ialah pada 21/2/2012. Sesiapa yang berkenan boleh lah klik banner di atas ya...

Faedah join bloglist Puteri Kasih
  1. Dapat menjadi sahabat  kepada seorang tuan puteri yang sweet. hehehe
  2. Hari-hari puteri akan singgah ke blog korang.
  3. Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri publish (bergilir yer)
  4. Puteri akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com (kalau rajin, silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM)
p/s: jom support kengkawan blogger...

15 comments:

  1. datang dari segmen yg sama

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/02/bloglist-sahabat-puteri-kasih.html

    ReplyDelete
  2. maceh sudi singgah dan folo blog saya.. saya dah folo balik.. :)

    ReplyDelete
  3. membalas singgahan dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  4. hai ! dtg melawat kawan2 yg join bloglist ni. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  5. hehe datang sini dah:)..salam perkenalan..

    ReplyDelete
  6. hehe...
    sy pun join segmen puteri nie gak.. ^_^

    ReplyDelete
  7. kite datang jauh dari blog puteri kasih...jom singgah blog kite...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum,singgah pagi...

    ReplyDelete