image MARI TAMBAH FOLLOWERS BY YANA - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 19 February 2012

# Blog Tagging

MARI TAMBAH FOLLOWERS BY YANA


Mia telah ditag oleh Fatma untuk segmen ini. Ramai betul blogger yang tag Mia. Jangan kecik hati ya.. kalau Mia tak sempat nak jawab tag. Kadang baru je nak buat, rupanya dah lepas tarikh tutup.

Selamat berkenalan ya.. kepada blogger-blogger yang baru datang ke blog ni...


Nama : Juliana Ngahdirin (Mia Liana tu, nama panggilan manja di blog)
Umur: 34 tahun (paling segan nak beritahu umur, tapi jiwa masih muda)
Tempat tinggal: Johor Bahru, Johor (selatan tanahair)
Start blogging : Mac 2007 (mula-mula blog ni hanya untuk menyimpan maklumat-maklumat yang diterima dari emel)

Seterusnya Mia nak tag Cik Yuyun, Cik Tasya dan QAS.... Kepada yang berminat sila lah join ya... 

3 comments: