image SEGMEN PENGOMEN TEGAR BY FYQA COMEL - Mia Liana

Tuesday, 7 February 2012

# Blog Tagging

SEGMEN PENGOMEN TEGAR BY FYQA COMEL


Ketika berblogwalking awal pagi tadi, Mia terjumpa satu segmen yang menarik di blog Fyqa. Mia pun berminat nak join untuk menambahkan kenalan blogger di luar sana tu. Tarikh tutup segmen ini ialah pada 14 Februari 2012. Mia nak tag semua follower yang sudi dan ada kelapangan untuk membuat segmen ini. Sudi-sudikanlah ya.

Tujuan segmen ialah :

  1. Tujuan utama segmen dibuat untuk mengeratkan silaturrahim antara blogger.
  2. Okay secara jujur jugak memang satu cara untuk tingkatkan pengikut blog aku. Tapi bagi aku lebih kepada nak memperkenalkan blog aku yang masih baru dalam dunia blog :)
  3. Dengan buat segmen nih jugak dapat tingkatkan pengikut blog korang. maybe :)
  4. Dengan buat segmen nih jugak memerlukan aku untuk berjalan ke blog korang and komen di entry korang atau Cbox untuk paksa korang join segmen aku nih. Hahah, gelak terabur lagi please :p
  5. Ahaa yang paling penting, link profile korang akan ditepek, digam di blog aku. So bila orang masuk blog aku mana taw diorang klik link profile kau and follow kau kan :)
  6. Dengan buat segmen nih jugak, aku akan jejak blog kau setiap hari (insyaAllah) sebab aku dah tepek link profile kau dekat blog aku. So tak susah aku nak cari blog dah.
  7. Sebaik saja kau join segmen nih, automatik nama kau akan tersenarai dekat sini > Mereka Hebat ! <
p/s: jom join...

1 comment: