image SegMen SaLam PerKenaLan by Miss BaNu - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 3 February 2012

# Blog Tagging

SegMen SaLam PerKenaLan by Miss BaNu


Sebagai sokongan Mia terhadap Miss Banu, Mia pun join segmen ini. Jangan risau. Takut betul dia kalau-kalau tiada siapa nak join segmen ini. Tarikh tutup segmen ini ialah pada 10 Februari 2012. Sempat lagi ni...

Kata-Kata Aluan Untuk Semua Pengunjung

Selamat datang ke Mialiana.com! Terima kasih kerana sudi singgah blog ini dan buatlah macam rumah sendiri. Pelbagai jenis dan kategori entri ada dalam blog ini. Terimalah seadanya...

Harapnya ceria bila baca entri-entri dalam blog ini. Sambutlah salam perkenalan daripada Mia. Jangan serik untuk datang sini lagi ya.... Smile... Smile... Smile...

p/s: jom join segmen ni dengan klik banner di atas...

10 comments:

  1. salam kenal...dari segmen sama =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  2. hye.. datang dari segment yg sama. folo sisni . :) jom folo kita :)

    ReplyDelete
  3. @Cikgu Ma salam kenal juga.. mia dah follow balik dan like fb page..

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah..dr segmen yg sma..dh follow sni..jmput follow sy..
    http://penaciknasiha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama :D
    salam perkenalan :)
    jom singgah .

    http://moonibubblez.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen yg sama:)

    jemput singgah ke blog nana ye sis..hehe...

    ReplyDelete
  7. thanks yer sudi join my 1st segmen ^_^

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...

    saya tak sempat join segmen ni, tapi, saya nak gak join salam perkenalan untuk yang join, n follow gak...

    http://tintaanim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. check this for best offer !http://vanilacoklat.com/daftar.php?ref=8001256112

    ReplyDelete