image Segmen "Saya suka blogwalking!" by Ieqa Halim - Mia Liana

Thursday, 9 February 2012

# Blog Tagging

Segmen "Saya suka blogwalking!" by Ieqa Halim


Hmmm... ni ada satu lagi segmen yang baru sempat Mia nak join. Simple dan hanya tag seorang blogger sahaja. Mia nak tag Nisa. Sempat lagi ni. Ramai betul yang dah join. Kalau ada sesiapa nak join, cepat-cepat lah ya...

Syarat penyertaan 

  1. Follow blog ieqa *kalau baik hati
  2. Like fan page ieqa yang INI *Tak paksa T.T
  3. Letak banner yang poyo tu kat dalam entry & tajuknya harus begini 
  4. Segmen "Saya suka blogwalking!" by Ieqa Halim
  5. Tag seorang kawan and pastikan dia tahu okay ;)
  6. Letak link entry yang dah siap kat ruang komen ni ataupun kat shoutbox .

Tarikh tutup : 11 February 2012

2 comments:

  1. thanx for joining :)
    Nanti check name list kat sidebar okay :)

    ReplyDelete
  2. salam! blogwalking dari segmen sama :)

    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html

    ReplyDelete