image FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR - Mia Liana

Tuesday, 27 March 2012

# Blog Tagging

FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR

FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR

Wahhh.... Muja pun buat giveaway juga. Tentulah Mia pun join sama. Support Muja. Buat masa sekarang belum ramai yang join giveaway Muja ni... Apakata kita pakat-pakat join... Tarikh tutup belum diketahui lagi. Selagi ada masa, jangan segan-segan untuk join yaaaaa....

 Jom tengok apa kata Muja. zassss...

  • first of all,, korang kena follow and like dulu semua sponsors ga ni,, wajib!! 10 je,, bukan beriban pun,, dorang nak bagi hadiah kat korang,, have a little mercy k,, do be honest,, mana tau rezeki korang,, barula halal hadiah korang tu nanti.. korang tak nak rezeki haram kan?
1) PURPLE BLOG
BLOG- follow
FB- like
HADIAH- keychain untuk 5 pemenang

2) NYTE AM'S LIFE
BLOG- follow
FANPAGE - like
HADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang

3) KAK YONG
BLOG- follow
FB FANPAGE- like
ONLINE SHOP- like
HADIAH
muqaddam bergambar untuk 2 pemenang

4) NURUL IEKA
FB- like

5) KEJORA CHANTIQ
FB ONLINE PAGE- add
FB FANPAGE- like
BLOG -follow
HADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link bawah ni,,

6) BUDAK BOBOIBOY
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang

7) APPLE MINI COLLECTION
BLOG- follow
HADIAH- 10% diskaun untuk dua orang

8) CERITERA ALLINE
BLOG- follow
FAN PAGE - like

9) WORLD OF CAAH
BLOG-  follow
HADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang

10) KAKI WAYANG
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang

11) MY SWEET LIFE
BLOG- follow
HADIAH- keychain dari langkawi


12) tq untuk IZZAH LIYANA TAHIR for creating my new banner and ga banner.
BLOG- follow
FANPAGE- like
  • do follow my chaotic blog ni,, tak de paksaan.... tapi,,, harap sangat la korang sudi keep updated dengan blog aku ni,,, hehe.. lagipun korang mesti nak tau perkembangan ga ni kan? :D
  • do like my fanpage,, kat left sidebar tu,, no need to open a new tab k :D
  • tarikh ga tamat is not confirmed yet.
  • apa lagi ek? mmm.. kalau korang sudi,, click la ads kat blog muja ni,, satu pun jadila,, tak de paksaan,,, :D
ok,, done with all listed above? move to the next important thing,,, apa yang patut ada dalam entry korang
  • letakkan post title as "FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR"
  • letakkan banner ga comel muja tu,, and backlinkkan ke entry ga muja ni,,
  • copy list of sponsors and paste it in your entry,,
  • do say something for my blog,,, kalau ada improvement yang boleh dibuat pun boleh,, apa-apa je yang korang rasa nak gitau muja k :D
  • hantar kan link entry korang di bahagian comment entry ini SAHAJA. kat tempat lain tidak dikira. jangan hantar link blog. hantar link entry k :D

    4 comments:

    1. tq kak mia,, really appreciate your participance,, :D

      ReplyDelete
    2. wahh, banyak hadiah, semoga banyak yg join ok muja!:)

      ReplyDelete
    3. ella pun join gak.. terlebih rajin pula nak join contests baru2 ni..

      ReplyDelete