image Segmen : Jom Kumpul Link Untuk Blogwalking! - Mia Liana

Monday, 12 March 2012

# Blog Tagging

Segmen : Jom Kumpul Link Untuk Blogwalking!


Ohhh masih ada masa lagi nak masuk segmen yang dianjurkan oleh Nabila Medan. Tarikh tutupnya pada petang ini jam 6.00 petang. Sesiapa yang minat meh lah join. Simple sahaja. Terpulang sama ada nak tag blogger lain ataupun tidak...

Maklumlah sekarang sudah ramai blogger-blogger muda di kalangan pelajar sekolah... nak juga kenal dengan mereka.

p/s: jom support Nabila Medan...

8 comments:

  1. buat masa ni tak leh nak join segmen mcm ni.. sbb sendiri tak leh nak beri komitmen... ;)

    gud luck utk semua.. semoga terusan saling kenal mengenali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia join je... di kala dah boring study.. leh bw kat blog diorang ni....

      takpe kak yong, pentingkan yang penting dulu.

      Delete
  2. Replies
    1. kak mia pun baru tahu tadi.. tu yang terus cepat2 buat entri ni... :)

      Delete
  3. FOLLOW AKAK .. SINGGAH LA BLOG SAYA http://itsjustanordinarygirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok... kak mia dah balas kunjungan dan dah follow....

      Delete
  4. Hai, kak Mia! Salam perkenalan daripada Arol Mubin. Sorry, lambat datang sini. Sibuk dengan kelas tambahan. Hehe! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga ya arol... kak mia ni pun tgh busy wat assignment.minggu depan nak hantar.. huhhuh..

      Delete