image segmen : MACAM MANA BLOG AKU by eqa sulaika - Mia Liana

Saturday, 14 April 2012

# Blog Tagging

segmen : MACAM MANA BLOG AKU by eqa sulaika


* sorry, baru mia perasan, segmen ini tamat pada 21 April 2012, jam 5.00 petang. Jadi memang sempatlah sesiapa yang nak join tu.... (update 3.15 pagi 15 April 2012)

Wahhh segmen menarik ni dik Eqa. Muda-muda lagi dah ada blog. Mia baru sahaja jadi follower yang ke 180 di blog dik Eqa. Manis orangnya.

Untuk segmen ini Mia kena tag 2 orang.. dan mereka ialah Miszz Miza dan Sya Syazana. Cepat-cepat ya.. segmen ini tamat pada jam 5.00 petang ini.

Copy paste dari entri  penganjur segmen...


Apa yang harus anda buat ???

aku akan publish senarai peserta-peserta pada pukul 4 petang mengikut kumpulan...
dan anda dikehendaki BW peserta lain dan komen APA PENDAPAT ANDA TENTAN BLOG MEREKA.mereka juga akan buat begitu semula.Get it? gud


Mia akan cuba bw dalam sehari dua in kepada semua peserta segmen di kala waktu free nanti. Jemput-jemput komen blog Mia ini ya... Mia akan terima dengan hati terbuka.

p/s: jom kita support segmen seorang gadis jati Johor berumur 15 tahun yang cute ini...

Jangan lupa vote Mia nanti ya...



Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

9 comments:

  1. Replies
    1. eh! sempat ni. kak mia baru je perasan segmen ni sehingga 21 April 2012 jam 5.00 petang :) jom arr join..

      Delete
  2. wah macam best je segmen ni..hehehe..:D


    p/s: follow cni..xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... kak mia pun dah follow kedua2 blognya.... so sweet..

      Delete
  3. wahh...tq tq tq kak mia.... sorry. terlambat..baru balik rumah ni...:(( x sempat join.

    ReplyDelete