Dapat Banner Daripada Azzah





Wahhhh.. sukanya... Terima kasih ya Azzah...

Nak tahu tak macam mana Mia boleh dapat banner ini? Mia ada join segmen Segmen Review Blog Oleh Azzah pada bulan Januari lepas. Tak sangka pula semalam Azzah singgah dan komen.

Tup-tup rupanya dia ada buat review blog Mia di SINI. Katanya, dia suka header Mia. Siap bagi banner free sekali. Sweetnya.. Mood terus jadi suka dan happy.

p/s: tidak ada serinya dunia blogging ini kalau tiada segmen, giveaway dan contest...

Post a Comment

18 Comments

  1. huhuhu..banner yang sangat comel :)

    ReplyDelete
  2. haah, comel la kak.. ada rupa kita tau ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkkk hehehh dah namanya babycomel... tentulah comel :)

      Delete
  3. Comel lah banner tue, kak Mia! Kalau letak kat sidebar pun cantik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya arol bagi cadangan.. memang cantik kalau letak di sidebar tu..

      Delete
  4. Replies
    1. haah... gerak2 nampak menarik dan terasa kecomelannya..

      Delete
  5. simple banner ni tp cute de doodle tuh hehee ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah ye Kak Mia.. Comel banner tu..

    Nur pun tengah buat GA, esok tarikh tamatnya..
    Kak Mia dijemput untuk join sekali.. Mudah sahaja.


    Ini linknya :
    http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2012/06/my-birthday-giveaway-2012.html

    Join ye... :D

    ReplyDelete