image Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie - Mia Liana

Monday, 16 July 2012

# Blog Tagging

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie

Sedang berblogwalking terjumpa pula segmen ini. Nampak simple dan ramai pula yang dah join. Jadi, Mia nak join jugalah. Macam biasalah kena like fanpage dan follow twitter Fadzmie.

Syarat-syarat seterusnya.. (copy & paste dari entri penganjur)

  • Buat satu entri ringkas dengan tajuk Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.
  • Tampal banner di atas (bukan header) dan linkkan ke entri ini.
  • Kalau korang nak letak blog aku dalam bloglist korang pun okay juga. Takpe, takde paksaan. Hehe.
  • Siap? Tinggalkan link korang di ruang komen entri ini. Bukan di shoutbox.
  • Tarikh tutup : 1 OGOS 2012
  • Selepas segmen ditutup, aku akan membuat 3 cabutan random di mana 3 blog bertuah ini akan menerima topup bernilai RM50 setiap satu.
p/s: sesiapa yang berminat jomlah join sama....

31 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih ya rosidah.... jomlah join ya kalau ada kelapangan...

      Delete
  2. Thanks sudi join bloglist saya. Sama-sama kita tunggu penutup segmen ni ya. ;)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Terima kasih ya tehaa.. Sudi balas kunjungan Mia..

      Delete
  4. hai slm perkenalan. dtg mlwt sini. jom g blog saya pulak meh.. =)

    ReplyDelete
  5. singgah juga..dah lama follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya NAL... sudi balas kunjungan Mia...

      Delete
  6. balas kunjungan

    http://www.mrpetak.com/2012/07/segmen-pencarian-super-bloglist-2nd.html?showComment=1342488467076#comment-c812624662797576194

    Done follow :) 7732#

    ReplyDelete
  7. datang membuat kunjungan balas.salam kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya aini... salam perkenalan juga daripada mia..

      Delete
  8. Hai ML! MM datang membalas kunjungan dari segmen sama..! Hehe.. Salam kenal.. Thanks for visiting my blog.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... terima kasih ya mieza... salam kenal juga..

      Delete
  9. Hai, dari segmen yang sama. Datang membuat kunjungan balas..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. terima kasih ya zura... lain kali singgahlah lama2 skit..

      Delete
  11. jalan2 .. salam perkenalan

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

    ReplyDelete
  12. waalaikumussalam...

    terima kasih ya yaya... mia dah balas balik kunjungan tadi...

    ReplyDelete
  13. morning!singgah dear.terima kasih BW blog saya.dari segmen yang sama.follow awak #7767 >_< nice blog.suke tengok.
    well then good luck (:
    http://sikechekmessy.blogspot.com/2012/07/pencarian-super-bloglist-2nd-half-year.html

    ReplyDelete
  14. Terim kasih ya Sha.. Salam kenal ya..

    ReplyDelete