Segmen: JOM TAMBAH FOLLOWER by SANDRA !


Segmen ini dianjurkan oleh Sandra. Mia telah di tag oleh Zilla. Nasib baik tak adalah berat sangat syarat-syaratnya. Jadi Mia pun bagi support ni. Mia nak tag..


Tiada paksaan. Hanya sebagai memenuhi syarat segmen. Kalau sudi dan sempat buat, dijemput ambil tag ini dan sampaikan kepada blogger lain. Kalau tak sempat, tidak mengapa. No heart feeling... peace...


Syarat- Syarat Segmen ni:  (copy & paste dari entri penganjur)

1. Follow dan Like Fan page Sandra. Ada di Sidebar sebelah kanan tu.
2. Buat entry mengenai Segmen: JOM TAMBAH FOLLOWER by SANDRA !
3. Letak Banner segmen di atas tu di entry korang dan Link kan ke blog Sandra
4. Tag minimum 2 atau lebih blogger. (Lagi ramai join lagi bagus kan? hehe)
5. Link kan entry korang di ruang komen entry segmen ni.

Segmen ni akan berlangsung selama 2 Minggu ---> Berakhir pada 22/Julai 2012

p/s: sesiapa yang nak tambah follower, jomlah join...

Post a Comment

24 Comments

  1. slaam kak mia,, kak mia ada comment link ga kat shida kalau entry muja tadi,,, takut kat mia tersilap je sebab tu muja gitau,,hehe,, kalau tak it is ok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia dah komen. kena tunggu approval daripada shida.

      Delete
  2. Malu pulak..sayer ni baru berblog belom pernah join memana segmen lagi..erm..boleh jugak nak cuba2..

    ReplyDelete
  3. Salam...Hai..hai..
    Nice Blog..Salam Kenal..
    Dah FOLLOW Sini,Datang Dari Segmen Yang Sama..
    Jemput Singgah Blog Saya Gak Okay! ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga. telah balas kunjungan, komen dan follow blog suparman.. :)

      Delete
  4. Selamat bertambah2 followernya Mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih taliff.... kasi happening skit blog ni... hehehehe

      Delete
  5. Salam sis...

    Adoi...masih terkial-kial lagi dalam bab nie...
    tapi tak pe...Tirana simpan dulu dalam draff blogspot nie.....

    Thanks sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe. cuba buat pelan2.. bila lagi nak berkenalan dengan orang lain.. ;)

      Delete
    2. Boleh je apa salahnya....
      Pagi nie gi Hospital......
      Semoga tak de apa yang tak elok...
      Nanti saya usahakan Tag nie tau..
      Thanks

      Delete

  6. dari segmen yang sama

    http://jesuisundiamant.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-follower-by-sandra.html

    dah follow blog ini...

    follow blog saya juga ?? :D



    THANK YOU IN ADVANCE :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga. mia dah balas kunjungan balik, komen dan follow blog anne.

      Delete
  7. Interesting blog! Dah follow ;))
    Jom tgk blog saya plak ye:
    http://lovep-qah.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks atas kunjungan ke sini. Telah balas kunjungan dan follow blognya..

      Delete
  8. SALAM..DARI SEGMEN SAMA..SINGGAH SINI..harap follow kita blk ye tq =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

    ReplyDelete
  9. Hye, singgah dr segmen yg sama.
    Done Follow U~

    http://ainilittlesweet.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya aini. mia telah balas kunjungan tadi.

      Delete