Segmen : Saya Sedia Follow Back


Mia baru je jumpa blog Zati ni, masa blogwalking awal pagi tadi. Dah follow juga blog Zati... Moga dapat kenal lebih rapat dengan Zati selepas ini.... Salam perkenalan ya..

Beraninya buat segmen ni..  Tak pasti pula Mia sanggup nak follow balik, tak? Tapi jangan risau, insyaAllah Mia akan cuba follow balik bila dah join segmen ini. Jom kita berkenalan dengan blogger lain sambil follow...


Syarat-syarat (copy & paste dari entri penganjur)

  1. Nak follow blog zati,  xnak follow, x dipaksa. Ikhlas oke.
  2. Peserta segmen sama follow kamu, kamu kena follow back.
  3. Buat entri, letak banner buruk tu, linkkan ke entri ni.
  4. Tinggalkan link entri dikotak komen sahaja.
p/s: sesiapa nak join, sila-silakan lah ya...

Post a Comment

36 Comments

  1. lama gak niesa x pernah join mana2 segmen/GA..teringin gak nak join.. :)

    ReplyDelete
  2. huh dah lama tak berSegmen/GA/Contest =(

    ReplyDelete
  3. GK Ingat nak buat contest juga la...erm..nanti GK pikir contest apa yg org tak nah buat lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh bagus tu GK... nanti kalau buat contest biarlah simple senang orang nak join dan jangan lupa beritahu mia ya nanti ;)

      Delete
  4. Hohoho...memang berani buat segmen macam tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan, taliff. taku tak terkejar nak follow balik semuanya... buat pelan2 pun ok kot...

      Delete
  5. hai..datang menjengah lagi

    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-sedia-follow-back.html

    ReplyDelete
  6. http://www.aynoranur.com/2012/07/segmen-saya-sedia-follow-back.htmlck
    saya sedia follow back!

    ReplyDelete
  7. dri segmen sama . bru sempat nak mlawat . done followed you . salam ramadhan . have a visit here :)

    Segmen Saya Sedia Follow Back

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fieza. mia dah balas kunjungan dan follow balik.. :)

      Delete
  8. terima kasih follow sy..follow sini jugak..:)

    ReplyDelete
  9. mekasih singgah n follow blog saya, datang sibi follow balik ;)

    ReplyDelete
  10. follow sini dari segmen sama ! :)

    http://supercontestblog.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-sedia-follow-back.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen anda..sudah lama menjd follower anda..salam ramadhan..

    ReplyDelete
  12. singgah sini!! :) http://azwaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. nana dh lame dah follow akk..tak sure follower ke brpe..hehe..klu sudi, follow laa nana balik..:) http://teddybearlover92.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-sedia-follow-back.html

    ReplyDelete
  14. done follow you..thnks sudi dtg blog sy..:)...

    ReplyDelete
  15. datang membuat kunjungan balas..sudah lama mnjadi follower anda

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya aini sudi datang kembali ke sini...

      Delete