image Blogger Aktif #2 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 13 August 2012

# Blogger Aktif

Blogger Aktif #2

Blogger Aktif #2

Alhamdulillah selesai sudah Pencarian Blogger Aktif #2 yang telah berlangsung selama seminggu. Seramai 63 orang blogger telah menyahut cabaran ini. Semuanya begitu komited dan syabas diucapkan kerana telah berjaya menerima teguran dan membuat pembetulan terhadap entri penyertaan.

Jemputlah blogwalking di senarai yang telah disediakan di ruangan Blogwalking. Jangan malu-malu untuk terjah blog mereka.

Apa-apa pun Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua. Sayang anda semua dan salam kenalan daripada Mia.

p/s: Mia agak sibuk sedikit kebelakangan ini. Belum sempat nak komen semua entri peserta Blogger Aktif #2. Harap sabar ya...

30 comments:

  1. wa...dah pecah2 kpd group2 yer kak..senang nak BW nt..tp sy bw dr hp aje...

    ReplyDelete
  2. wahhh...dah pecahkan kpd group..
    insyaallah lepas ne eca terjah.hehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. haah.. ramai juga yang nak join. yang #1 lagi ramai, 111 orang. ni mungkin sebab buat dalam puasa.. tak kisah lah mia. janji ada orang join, dah kira syukur.

      Delete
  4. baby pun agak busy menjelang raya ni.. insyaAllah akan terjah kesemuanya.. tp maybe slow-slow la kot,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe baby.. memang semua orang sibuk dengan persiapan raya sekarang ni... huhuhu

      Delete
  5. jom BW msa yg ditunggu2 telahh tiba yeehhaaaaa ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. cun. bw dengan harmoni ya... jemput kenal2 dengan mereka ni...

      Delete
  6. insyaAllah, sy bW satu per satu tapi amik masa laa ^^

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...insyaAllah akan terjah satu persatu nanti...;)

    ReplyDelete
  8. Tak dapat nk bw buat masa sekarang ni... Masih tak sihat lagi... Baru harini buka blog... Insya Allah akan terjah satu persatu

    ReplyDelete
  9. assalamu'alaikum...
    akak.. makasia ya :)
    asikkk... masuk dalam kategori :) hehehe...

    ReplyDelete