image Pencarian Blogger Aktif #2 Telah Melebihi 50 Penyertaan - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 9 August 2012

# Blogger Aktif

Pencarian Blogger Aktif #2 Telah Melebihi 50 Penyertaan


Pencarian Blogger Aktif #2 Telah Melebihi 50 Penyertaan

Pertama kalinya Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi join Pencarian Blogger Aktif #2. Sekarang ini sudah pun melebihi 50 orang blogger (melepasi sasaran), tentulah Mia suka. Syukur alhamdulillah...

Mia ni pula tidaklah sekejam mana. Syarat-syaratnya mudah dan senang. Coding segmen telah Mia sediakan, cuma tinggal tambah beberapa ayat sahaja untuk war-warkan kepada pengunjung. Tidak susah kan?

Mungkin kepada blogger baru ianya agak susah. Walaubagaimanapun, Mia telah sediakan tutorial khas untuk copy dan paste coding segmen dengan betul di SINI. Boleh juga tengok contoh entri-entri blogger lain yang lengkap dalam senarai yang Mia telah buat tu.

Untuk entri yang masih belum lengkap lagi, silalah buat pembetulan seperti yang telah diberitahu di dalam shoutbox masing-masing sebelum tamat segmen ini. 

Kepada yang belum join lagi, silalah join ya. Janganlah segan dan malu untuk bertanya pada Mia.

p/s: tarikh tutup sehingga 11.59 malam 12 Ogos 2012.

22 comments:

  1. Replies
    1. haah... antara sedar dengan tak sedar je ni... ;)

      Delete
  2. الحمدلله....الف مبروك!!!!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. wajib man. dah namanya untuk blogwalking, senang nak tinggalkan jejak kat shoutbox tu.. :)

      Delete
  4. waaa sudah terlambat untuk joint ya...????

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh! boleh join lagi la. tutup pada hari ahad 12 Ogos 2012... join je ya..

      Delete
  5. kak shida punya lgkap kan?? heheee :d

    ReplyDelete
  6. dah boleh agak mst lepas sasarn kak mia :)

    ReplyDelete
  7. sy bru berjinak nk jdi blogger pengkomen tegar hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh kalau sempat komen lagi bagus.... tapi kalau mia kena tengok keadaan dulu, kalau tak sibuk bolehlah....

      Delete
  8. wahh,lepas target ne...rugi sapa xmasuk.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. lega skit.... kepada yang belum join... jom arr join...

      Delete
  9. wahh, sdah ramai..

    kak mia, part 1 aritu.. total brapa org join?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... tapi lagi ramai yang join masa part 1, 111 blogger semuanya....

      Delete
  10. bestnye klu dpt join....sempat lgi ker klu sy nk join kak mia ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh! sempatlah... esok sebelum tengah malam baru tutup... :) jom arr join...

      Delete