image Segmen : Bloglist Ogos Permata Perjuangan - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 4 August 2012

# Blog Tagging

Segmen : Bloglist Ogos Permata Perjuangan


Sedang berblogwalking, terjumpa pula satu segmen menarik dan simple. Hmmm... macam best je, Mia pun nak join lah. Tuan penganjur segmen ini ialah Waalid.

Cara-caranya... (copy & paste dari entri Waalid)
  • Buat satu entry yang bertajuk : "Segmen : Bloglist Ogos Permata Perjuangan"
  • Letakkan banner di atas dalam entry sahabat-sahabat tadi dan linkkan ke entry waalid ini.
  • Setelah siap,letakkan link entry sahabat2 tadi di ruangan komen entry ini.
  • Bagi yang belum follow blog waalid,jemputlah follow & kalau tidak keberatan,like fanpage Permata. [ini terpulang] 
  • Siap..simple kan..hehe
  • Tarikh tutup segmen ini adalah sehingga 5 OGOS 2012
p/s: Kepada sesiapa yang berminat, jomlah join sama. Boleh juga berkenalan dengan blogger-blogger lain.

20 comments:

  1. Wow....Selamat berjaya kepada Mia. Kagum dengan semangat Mia yang sentiasa join contest dan segmen.

    Kagum

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya taliff... saja nak kenal mesra dengan blogger lain...

      Delete
  2. Assalamualaikum...
    wah..terharunya bilamana org femes join segmen ceroi waalid..terima kasih support waalid ye..

    dengan bangganya waalid tempek link kak mia di bloglist waalid..^_^

    terima kasih skali lagi..hehe

    http://permataperjuangan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam...

      sama2 waalid. mia join support waalid. semoga segmen ini akan mendapat sambutan yang menggalakkan.. :) all the best!

      Delete
  3. salam..saya dr segmen yg sama..dah follow awak..sudi2lah singgah ke blog saya yg buruk tu,..http://ummibalqis-suhana.blogspot.com2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia dah balas kunjungan dan dah lama follow blog suhana...

      Delete
  4. iela dari segmen yang samer..
    salam p'knalan n done folo ke 7900 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya iela... mia dah follow iela lama.... salam kenal ya... dah balas kunjungannya...

      Delete
  5. Jazakumullahukhairan Jazak! : http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/08/alhamdulillahterima-kasihsila-check.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal :) dtg dri segmen yg sme ;)
    #7919 flow u... :)

    ReplyDelete
  7. blogwalking sini dr segmen yg sama.

    jemputlah ke blog,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

    ReplyDelete
  8. As Salam, kunjungan balas dari founder of SembangCyber.com. Thanks kerna sudi menyinggah dan follow blog saya. By the way, sebenarnya Segmen ni saya tau dari blog Kak Mia Liana lah. sebab saya stalk blog ni dari dashboard blog lama saya iaitu ainoreiz87.net <--blog yg dah terkubur buat selamanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... oo gitu. banyak juga vlog dulu2 yang terkubur. salam perkenalan semula :)

      Delete
  9. hye...bls knjungan.follow sini jgak :)
    http://ellychris.blogspot.com/2012/08/segmen-bloglist-ogos-permata-perjuangan.html

    ReplyDelete
  10. terjah dr segmen yg sama...sama-sama kita sertai segmen ayu ni..hehhe...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-cari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya balas kunjungan mia ;) insyaAllah..

      Delete