image BLOG REVIEW BY FATINI IRDINA - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 21 September 2012

# Blog Tagging

BLOG REVIEW BY FATINI IRDINA




Dah lewat malam tapi tanda-tanda mata mengantuk macam tiada. Hmmm... apalagi update blog lagi dengan segmen dari Fatini. Mia dah lama follow blog Fatini. Mia join ni pun sebab nak support Fatini. Seronok nak kenal-kenal dengan kawan-kawan blogger Fatini pula. 

Mia macam terasa juga ni. Asyik join segmen orang lain, bila pula Mia nak buat segmen ni. Nantilah dulu. Oppsss tersasul pula.  Hah yang penting nak duduk dalam bloglist Fatini. So sweet. Tiba-tiba kemaruk nak masuk bloglist blog lain pula...huhuhu

Kawan-kawan lain jom ceriakan diri kita dengan bersegmen untuk support sesama kita. peace... (^_^)

Syarat-syaratnya ialah:
1. Follow blog Fatini. *untuk update terkini*
2. Like fanpage Fatini. *tak diwajibkan*
3. Klik sini. *tunggu sampai habis loading*
4. Buat satu entry yang bertajuk "Blog Review by Fatini Irdina".
5. Lekatkan banner hodoh di atas pada entry dan linkkan ke entry ni.
6. Tinggalkan link entry anda ke ruangan komen entry ini. *tempat lain takkan dilayan*

DUE DATE: 25 SEPTEMBER 2012 | 11:59 a.m

NOTICE BOARD
*Kesemua blog yang join akan dimasukkan ke dalam BLOGLIST TERHEBAT
*Tiga top referral akan mendapat topup sebanyak RM5 seorang.
*Blog korang terus direview sebaik sahaja segmen tamat.

p/s: selamat malam semua... ZZzzzZZzzzZZzzz

22 comments:

  1. Selamat bersegmen...nanti M tunggu segmen dari Mia plak...

    ReplyDelete
  2. Blog anda sudah pun direview. Terjah sini http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/09/blog-review-part-2.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. terima kasih ya shida... saje je join... tgh ada mood..

      Delete
  4. Salam kunjungan.. Wow nice blog!! Suka3x..!=) Dari segmen sama juga.:) Jom support saya dalam entri ini.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rugi-tak-view-entri-tentang-gadis.html

    ReplyDelete