image Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja! - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 6 September 2012

# Blog Tagging

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!


Wahhhh.... Siapa yang tidak kenal dengan blogger ini, Hasrul Hassan. Bukan calang-calang blogger.. Tiba-tiba pula buka segmen untuk sesiapa yang nak join bloglist dia. Mia pun nak join juga. Harap masih sempat dan tergolong dalam 200 blogger yang terawal.

Mia rajin belek blog dia ni secara senyap-senyap. Banyak belajar tentang Google Adsense dari blog ini. Ada juga tips-tips lain. Pendek kata, macam-macam ada dalam blog ini. Kalau tidak kenal, bolehlah berkenalan dengan blogger ini.

Jom tengok apa syarat-syaratnya: (copy & paste dari entri penganjur)


Untuk disenaraikan, apa yang perlu anda lakukan adalah 2 perkara:

Buat satu entri yang merujuk kepada blog ini - anda boleh tulis apa sahaja, samada pandangan, nak review, nak bagi pujian, nak promo tentang bloglist ini atau apa sahaja, asalkan terdapat backlink ke blog ini.
Masukkan blog ini dalam bloglist anda juga.


Dah siap, sila tinggalkan url blog anda di dalam ruangan komen yang disediakan di bawah ini. Hantar sekali sahaja dan hanya satu blog untuk seorang blogger. 

Ruangan adalah terhad untuk 200 blog sahaja. Siapa cepat dia dapat! Ingat ya, hanya 200 blog terawal sahaja yang akan dimasukkan ke dalam bloglist. 

Bloglist ini akan berada LIVE di blog ini selama 3 bulan iaitu sehingga akhir tahun 2012.

p/s: kepada yang berminat, jom lah join sama...




42 comments:

  1. Replies
    1. wahhh meriahnya.... heheheh best2. nanti dapat ramai kawan...

      Delete
  2. siyes kali pertama dgr nama blogger ni.. gud luck, kak mia ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo ye ke? ni dah kategori blogger hebat... banyak entri tips dalam blog dia..

      Delete
  3. Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak..jom la follow saya pula ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal ya farisha. terima kash sudi singgah sini.

      Delete
  4. Salam...sy dtg dri segmen yg sma juga

    jom join sme2.

    ReplyDelete
  5. salam...dari segmen yg sama...kak bunga dah follow...>,<
    http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama ..salam kenal
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    sambil2 tu leh tgk giveaway
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  8. Mia Liana: Hanna pun nak singgah lawat jugak la =)

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama :)

    http://supercontestblog.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  10. hey dear singgah sini balas kunjungan..
    nice blog =)

    ReplyDelete
  11. saya juga dr segmen yg same :)
    alhamdulillah dah masuk dah pun dlm bloglist HAsrulHassan :)

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yg sama juga XD
    Salam perkenalan, hee.

    ReplyDelete