image Giveaway Hari Raya By Balqis And Farisya - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 2 September 2012

# Blog Tagging

Giveaway Hari Raya By Balqis And Farisya

Giveaway Hari Raya By Balqis And Farisya

Hmmmmm... semasa berblogwalking terjumpa pula Giveaway(GA) ini. Dianjurkan oleh 2 orang blogger, Balqis dan Farisya. Menarik juga GA ni. Mia pun nak join lah.... Semua syarat-syarat telah dibuat.


Syarat - Syarat Giveaway Ini : (copy & paste dari entri penganjur)

1. Mesti berwarganegara Malaysia
2. Wajib mempunyai blog and sunat ada Facebook
3. Umur takdak had oke ?
4. Wajib follow , like and add para sponsor * don't lie-2 aaaa !
5. Wajib follow | Like blog Balqis and Farisya untuk mengetahui perkembangan semasa GA

Cara - Cara Penyertaan 

1. Buat entry bertajuk " Giveaway Hari Raya By Balqis And Farisya "
2. Lekatkan banner yang cunnns tu dekat dalam entry youalls and backlinkan
3. Kalau nak tag punnns takpe taknak tag punnns takpa :) * ada hadiah utk top referral
4. Submitkan entry korang dekat kotak komen . Tetapi , kalau korang dari blog Farisya , submitkan dekat kotak komen blog farisya and if daripada blog saya , submitkan dekat blog saya oke ?

Mudah nak join GA ni... jomlah support dan join sama..... peace ^_^

4 comments: