image Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 20 September 2012

# Blog Tagging

Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam

Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam

Aduhai.. ngerinya bila tengok tajuk segmen ini. Dahsyat betul aktiviti nak tingkatkan follower sehingga sampai lebam. Bila tengok, ramai sangat yang join. Lebih 200 penyertaan.

Mia pun nak tambah kenalan juga. Jangan marah ya Zayn kalau Mia join. Mia pun dah lama follow blog ni. Salam kenal kepada semua yang baru mengenali Mia.

Copy & Paste dari Entri Penganjur
Agak ganas sedikit ayatnya... layansss...

Wa harap ramai yang sudi join *kih kih *malu * . Kamon kamon saport sikit . Lagi pun bukannya rugi, boleh tambah follower pulak tu *hew hew .

Syarat syarat ?  

Uhuk jangan risau , mudah saja .

 Buat satu entry " Jom tingkatkan followers sampai lebam " -letak banner kat entry
 Letak jumlah followers korang * yang sekarang * - terpulang nak printscreen ke hape ke .
 Letak link entry yang korang buat kat dalam kotak komen di bawah ni .
 Last , follow blog wa *malu* - semua peserta akan difollow back .

p/s: jom kita meriahkan segmen ini....

67 comments:

  1. fuiyoo..bleh lebam tu..nak join gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. memang lebam terus ni. sebab ramai sangat yang join.

      Delete
  2. salam perkenalan..dr segmen yang sama..
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  3. Done ! Rajin blogwalking sikit yaw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya zayn.. senang2 nanti mia bw semua blog sedikit demi sedikit... huhuuhu memang lebammmm..

      Delete
  4. Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ;)

    ReplyDelete
  5. Sampai lebam ?
    Eiishh..tak larat den. Apa pun selamat bersegmen Mia.

    ReplyDelete
  6. hai kak :)
    singgah singgah sini...
    http://boutiquediyana.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal.. wit, wit, singgah sini.. done follow. jemput ke rmh maya ayu lak..

    ReplyDelete
  8. jom sama-sama join contest ni...dah lame tak masuk contest gini...:)

    ReplyDelete
  9. ^_^ eh.. tahu x fb thi? add thi jap..

    ==>fb.com/fathinor

    thi ada hal skit nk suruh tolong.. ^_^

    ReplyDelete
  10. Wah sampai lebam la Mi kena bw nanti..hi hi...

    ReplyDelete
  11. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  12. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    dah join..sama la group kita..hehe

    ReplyDelete
  13. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  15. salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk sangat nice tau:D

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. sila buat entri ikut syarat di entri penganjur di sini http://merepekgila.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

      Delete
  17. selamat bersegmen kak..adehh shida asik tlepas je nk join..bz lar kak huhuhu..sedihh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe shida... banyak lagi segmen kat luar sana tu...

      Delete
  18. Blogwalking daripada peserta segmen Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam :)

    jalan-jalanlah kat belog Una (http://youaremykey.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  19. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...


    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. I'm done following you!
    follow me back ^^

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  22. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  23. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  24. Singgah sini sambil baca entry & follow sekali`
    Salam Perkenalan > Terbang dari segmen yang sama :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  25. ponnnn...poonnnn...
    saye follow awak.jgn lupe follow balik.Saye tunggu tauuuu :)

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  26. hai,,dari segmen sama...sudah follow..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  27. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  28. Salam, singgah sini dan follow juga. :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  29. Miss z singgah sini :)
    Jemput ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  30. dah follow sini dear...
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  31. hye.. singgah sini dari segmen yang sama.. yuyu pernah follow sini..
    come visit my site..
    http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
    datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik yang dihasilkan oleh UTeM ^_^. kerjasama amat diharapkan.
    http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

    ReplyDelete
  33. dari segmen yg sama. folow here. jum ke blog saya and be my follower :)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  34. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  35. yuhuu !! datang sini. salam perkenalan ! =)

    boleh like fb fanpage FL Bloghouse utk update terkini or follow twitter ^^, tq !

    ReplyDelete
  36. yuhuu !! datang sini. salam perkenalan ! =)

    boleh like fb fanpage FL Bloghouse utk update terkini or follow twitter ^^, tq !

    ReplyDelete
  37. slmt berkawan..dane follow U~~come n hit me back.tq ye

    ReplyDelete
  38. Saya sudah follow blog akak. Akak, jom follow blog solehah pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  39. singgah cni + follow
    jom ke blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  40. salam perkenalan . datang dari segmen yang sama , maaf lambat balas kunjungan anda

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    have done follow you back (:

    ReplyDelete
  41. Hy,
    Saya Mizzs Ninie dari segmen yang sama,
    Saya followers awak yang ke- 8332
    Follow saya kembali di sini,
    http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  42. done follow u..jgn lupe singgah and follow blog na.. :D

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete