image Menang Segmen Bloglist Pilihan Cik Putri - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 29 September 2012

# Blog Tagging # Community

Menang Segmen Bloglist Pilihan Cik Putri

Semalam, balik kerja sahaja seperti biasa Mia akan pergi ke post box tengok kalau-kalau ada surat. Eh! ada satu surat yang menggelembunglah. Dipos dari Selangor. Hmmm.. dah dapat agak dah...

Bila dibuka, inilah yang keluar. Sepasang contact lens berwarna biru di dalam botol. Sweet sangat...


Ini adalah hadiah yang Mia menang dalam Segmen Bloglist Pilihan Cik Putri tempohari. Mia pun tak sangka. Suka-suka join je... Tup-tup Cik Putri kata Mia menang bersama 2 orang blogger lain dan ingin meminta alamat Mia untuk poskan hadiah. Syukur alhamdulillah...

Wahhhh... terima kasih ya. Mia suka sangat dengan hadiah ini... Terharunya....

p/s: entri penyertaan Mia untuk segmen yang dimenangi ada di SINI.

22 comments:

  1. SIS... CANTIK TAW LENS NIE.. WANA ADE BELI SEBIJI MCM COLOUR NIE.. WANA LIGHR BLUE.. MMG CANTIK LAH... BEST LAH DAPAT FREE... WANA AJE BELI DH 40RGT... HUHUHU

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... mia belum pernah pakai lens yang kaler2 ni. selalu pakai yang takde warna kalau attend event.

      segannya nak pakai hehehe. memang suka sangat dapat benda ni free... syukur alhamdulillah...

      Delete
  2. assalamualaikum mia...tahniah2 sbb dah berjaya yer...:)

    ReplyDelete
  3. Assalamualikum. Wahhh! Best nyaaa. Tahniah sis!

    ReplyDelete
  4. eh, kak mia pakai speks ke ?

    http://qasehkuwardah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. tahniah sis
    sis ni lucky tau
    selalu menang
    ini berkat rajin join segmen kan sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya sis moy...

      alhamdulillah dah rezeki namanya.. kak mia main join je nak support blogger.

      Delete
  6. amboi kak..nanti bleh berkonteks lens la ni..heheheh...

    ReplyDelete
  7. Tahniah, Mia!
    Murah rezeki Mia.
    Tentu makin cantik bila bercontact lens biru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya kak salmi... tu lah belum pernah lagi pakai lens biru ni.... heheheh

      Delete
  8. wahh, pasni mata kak mia msti kaler biru ^___^

    ReplyDelete
  9. Taniah Mia...lps ni mata tukar kaler la yek..

    ReplyDelete
  10. tahniah kak mia..blh ke tu pkai lens?? shida xbiasa lah huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih shida. kak mia masa muda2 dulu kalau jalan pakai lens. tapi sekarang cuma bila attend event je baru pakai lens tu pun tengok kalau mata tak letih. kalau mata letih, pakai cermin mata je la..

      Delete