image SEGMEN PROMOT BLOG ANDA!!! - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 3 September 2012

# Blog Tagging

SEGMEN PROMOT BLOG ANDA!!!

SEGMEN PROMOT BLOG ANDA!!!

Mia telah di tag oleh Timm_Bil dalam entri INI dan Suzlin di SINI. Terima kasih ya... nasib sempat nak join segmen ni sebab akan tutup pada 5.00 petang nanti.



syarat join : (Copy & Paste)

1- FOLLOW blog yuyue..heee :)

2- Add fb yue : ~> LINK

3- Buat satu entry bertajuk : "SEGMEN PROMOT BLOG ANDA!!!"..dan pastikan letak HEADER yue kat atas tuh dalam entry korang dan linkkan ke entry ini :)

4- Tag seramai mungkin join segmen ni..tak kurang dari 2 orang. :)

5- Tinggalkan link ENTRY segmen korang kat entry INI..bukan kat entry lain keyh :)

6 - sila komen diruangan komen seperti ini : 

Nama FB [Link] : 
Url blog : 


Yuyue mintak korang add yuyue bukan apa..dah nama pun SEGMEN PROMOT kan?..so yue nak promot blog korang kat FB yuyue..boleh tag fb korang sekali..korang dapat FOLLOWER baru dan sekaligus dapat kawan FB baru [blogger]..boleh?...

Yuyue akan promot blog sorang2 selama seminggu ni..yue jugak akan promot kat page2 blogger..group2 blogger..so senang nanti diaorang yang xfollow korang lagi follow korang..okeyh!!..have fun!!!..moh le join reramai :)

tarikh tutup : 3/9/2012 pukul 5 petang..1 HARI JE  :)


Siapa yang nak join.. cepat-cepat lah ya... Mia nak tag.. Eca, Sally, CikQue dan Mira. Kalau sempat, join lah ya. Kalau tak sempat, tidak mengapa.

Salam kenal buat Yuyue, penganjur segmen ini. peace ^_^

p/s: segmen yang simple..


24 comments:

  1. Slm mia..selamat hari raya..lama tak jengah sini..semua ni gara2 sibuk beraya sakan la. Org lain dah habis raya kita belom lg sampai blog tak berupdate..mia aktif sentiasa yer..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Rosidah.. Takpe biasalah tengah musim raya. Ramai yang masih mood raya. Selamat Hari Raya ya..

      Delete
  2. thanks tag.....ada brapa minit lagi...eca JOIN la eh.hehehe

    ReplyDelete
  3. wah, selamat bersegmen yea...bersemangat nampak ni... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uikk Cikgu Ma.. Tengah ada mood nak buat segmen ni.... Hehehe...

      Delete
  4. slmt bersegmen kak mia.. huhu xsempat nk join =)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Terima kasih Budak Nakal... Nak support blogger lain..

      Delete
  6. mekasih yer sbb tag....tp sygnye xsmpat nk juin..huhu...jgn serik tag sy lg yer..hihi

    ReplyDelete
  7. tq kak mia,, salu jenguk blogger yang join segments,, hehe,,, patut la femes,, kerjinan,, hehe,, kak mia,, mcam mana nak boleh kan kita letak google ad sense?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 muja... ooh kalau nak letak google adsense, kena apply guna blog berbahasa inggeris. bila dah dapat baru boleh letak kat blog berbahasa melayu..

      cubalah..

      Delete