image Giveaway Buat Follower HASRULHASSAN.COM - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 20 October 2012

# Blog Tagging

Giveaway Buat Follower HASRULHASSAN.COM

Giveaway Buat Follower HASRULHASSAN.COM

Hari ini adalah hari terakhir untuk Giveaway ini. Mia pun nak join jugalah. Mana tahu ada rezeki. Penganjur segmen ini ialah Hasrul Hassan atau lebih dikenali dengan panggilan manja, HH.

Walaupun hanya akan ada seorang pemenang sahaja, tapi tidak mengapalah kalau kita semua join ramai-ramai. Macam best gitu... Kalau nak join cepat-cepat lah ya. Kalau tarikh dah bertukar kepada 21 Oktober, memang dah tak boleh join lagi...

Harap penyertaan Mia ini boleh diterima ya HH...

p/s : tuah ayam nampak di kaki... tuah manusia nampak di.....

24 comments:

  1. Masih sempatkan..... Date Mia tu betul eh.... Dh x ingat tarikh dah okje sekarang ni....hehee..

    ReplyDelete
  2. ingat nak join gak ,tapi dlm banyak2 dah join tak menang2 pun , tegok je lah !!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. takpe lin.. banyak lagi segmen lain yang sedang berlangsung pada masa ni...

      Delete
  4. Good luck...tak sempat cr nak join busy kikiki

    ReplyDelete
  5. good luck! siapa tak nak benda free kan..
    p/s: jom teka benda di blog saya, manataudapat topup free hehe
    link# http://berita-harian.net/

    ReplyDelete