image Menang Segmen "Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!" - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 7 October 2012

# Blog Tagging # Community

Menang Segmen "Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!"


Wahhhh... terima kasih ya Si Pipi Merah atau lebih mesra dengan panggilan Lynn. Mia rasa cukup terharu sebab memilih blog ini, yang biasa-biasa ini, entri pun biasa-biasa juga tapi cool. Ye ke cool? Lynn telah pun umumkan di SINI.

Siapa sangka entri SEO utama blog ini adalah daripada entri mata - Mata bergerak-gerak: Antara pemikiran orang tua-tua dan saintifik. Setiap hari ada sahaja orang yang cari maklumat tentang mata yang menjadikan entri ini secara sendiri berada di muka pertama keputusan enjin carian. Mia pun tidak sangka.

Mia terus printscreen pageviews entri ni sekejap tadi, tengok cepat betul dah naik...


Apa-apa pun Mia nak ucapkan tahniah kepada pemenang-pemenang lain yang turut menang dalam segmen ini.

p/s: alhamdulillah syukur.... entri penyertaan Mia ada di SINI.

28 comments:

  1. tahniah kak Mia ! :)
    blog akak mmg best.hihiih

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak mia..
    sebab tu memang saya pilih kak mia sbg inspirasi idola saya dlm berblog ni(kakak baik-suka sgt baca entri2 kak mia, best!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih baby.. touchingnya kak mia bila baca komen baby ni... tq dear...

      Delete
  3. Tahniah kak mia..waa, memang layak..hehe.. ^__^

    ReplyDelete
  4. tahniah kak mia!!
    betul2 cool~~


    psst:tengah perah otak beli pantun kak mia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya ruha...

      pssst : perah jangan tak perah.. hehehe

      Delete
  5. salam ukhti..nice blog..interesting entry..:-)

    ReplyDelete
  6. tahniah kak mia...kak mia mmg superb...hihi

    ReplyDelete
  7. tahniah kak...wah mmg bertuah ni..hehehe

    ReplyDelete