image SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 31 October 2012

# Blog Tagging

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

Mia join segmen Ayu pula awal pagi ni. Nak support Ayu dalam pencariannya mencari rakan blogger. Segmen yang simple. Ayu amat berharap agar ramai yang join segmen ni. Tarikh tutupnya ialah pada  11.00 malam 9 November 2012.

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER
3. gam kuat2 gambar comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

p/s: kepada sesiapa yang berminat silalah join ya... support Ayu...

24 comments:

  1. Selamat bersegmen Mia.
    Rasa nak join la..

    ReplyDelete
  2. singgah sini dr segmen yg sme
    dh follow sini #8553

    jmput singgah
    http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  3. saya join segment jgak.. jalan2 kat sini.. :-)

    ReplyDelete
  4. Merayau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama..saya follow awk..sudi follow balik yer..

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete