image Segmen : Jom Follow MengFollow By Puteri Ennaidi - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 23 October 2012

# Blog Tagging

Segmen : Jom Follow MengFollow By Puteri Ennaidi


Jom kita bersegmen. Uikkkk kali ini Mia di tag oleh Nurul di SINI. Mia pun joinlah segmen ni. Tarikh tutup segmen ini ialah pada 28 Oktober 2012.

Kena tag sekurang-kurang 5 blogger. Mia nak tag Suzlin, Hainom Okje, Mira, Mrs Velentine dan Yana. Tak kisahlah sempat buat ke tak sempat ke.. Mia tak kecil hati pun. Yang penting dah tag... heheheh

p/s: sesiapa yang berminat tu, jomlah join sama.... (^_^) peace....

34 comments:

  1. Mia.... ni kes lepaskan batuk di tangga eh...he...he...Apa pun TQ.... Insyaallah!

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih Join segmen yang puteri buat first time ni :) Follow semua peserta yg join segmen puteri :)

    http://putriofficialblog20.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-jom-follow-mengfollow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 puteri... semoga segmen ini mendapat sambutan ya..

      Delete
  3. Haiii..
    Eyrra dah join segmen ni...
    Follow blog Eyrra juga tau...
    Thanks..

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Kak Mia...
    Wilma pun join segmen nie ^_^

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Kak Mia,

    E'RAZ DATANG MELALUI Segmen Jom Follow MengFollow

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete
  6. walking and follow dari segmen sama.Thanks follow miezza :)

    ReplyDelete