image Segmen: Jom Tukar Link Bloglist - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Sunday, 28 October 2012

# Blog Tagging

Segmen: Jom Tukar Link Bloglist

Segmen: Jom Tukar Link Bloglist

Hmmm... sempat lagi Mia nak join satu lagi segmen yang dianjurkan oleh Nabila. Kalau ada segmen tentang bloglist ini, memang Mia nak join sangat-sangat. Ye la kan, bukannya senang dapat duduk dalam bloglist orang lain... huhuhu

SYARAT
1) Follow blog aku dan aku akan follow balik
2) Letak kan link blog aku kat bloglist korang
3) Buat entry pasal segmen ni dan tampal banner kat atas kat dalam entry tu
4) Letak kan link entry kat komen entry ni
5) Para peserta akan diupdate dari masa ke semasa dan korang bolehlah follow
6) Segmen bermula dari 27/10-30/10...pemenang diumumkan pada 30/10 pada pukul 10 malam

p/s: sesiapa yang berminat, sempat lagi kalau nak join ni.... (^_^)

19 comments:

  1. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  2. assalam ayu datang dari segmen yang sama...heehhe...jom join segmen ayu pulak...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Salam..=) Nice blog!^^ Hati2 dgn lelaki ini! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html

    ReplyDelete
  4. tahniah..akak menang segmen kite..boleh tuntut hadiah dekat entry ni yew..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/10/pemenang-segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. tQ sis singgah my blog..
    sy dtng membalas knjungan disini.. :)
    selamat bersegmen..

    ReplyDelete