image Segmen : Pencarian Bloglist Muslimin & Muslimat by Nurul - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 17 October 2012

# Blog Tagging

Segmen : Pencarian Bloglist Muslimin & Muslimat by Nurul


Hmmmm... menarik ni. Mia nak join lah. Nak duduk dalam bloglist Nurul. Tiba-tiba je berkenan nak join segmen bloglist pula minggu ni. Semua syarat-syarat telah dibuat. Tarikh tutup penyertaan pada 20 Oktober 2012. Lagi beberapa hari sahaja nak tamat.

Kepada yang suka nak duduk dalam bloglist blog lain, jom lah join sama... Jom support sesama blogger... (^_^)_ peace...

p/s: juga kepada mereka yang tiada idea nak update blog pagi ni....

33 comments:

  1. ok insyallah nnt join,, gd luck yer

    ReplyDelete
  2. nnt leh dh kak mia duk kat umah Nurul lelama :)

    ReplyDelete
  3. jom join reramai sapa2 yang belum join tu... ^_^

    ReplyDelete
  4. nak join tp masih malas wat entri..selamat bersegmen sis

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...selamat bersegmen sama2 la kita join yer....)

    ReplyDelete
  6. tak pendai akak ni berblog., tapi suka tengok blog orang2 muda

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak.... heheheh memang mia minat dengan blog ni...

      Delete
  7. thanks sudi follow Ayu.. tapi Ayu dah lama follow akak.. so kita melawat jak yer.. hehe

    ReplyDelete
  8. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..

    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-muslimin.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..balas kunjungan dr segmen yg sama..
    salam kenal ^^

    ReplyDelete
  10. salam.dri segmen yg same... mmbalas kunjungan awak n done follow here :)

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/pencarian-bloglist-muslimin-muslimat-by.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum. done follow back^^ syukron deh (: ukhwahfillah (:

    ReplyDelete