image Segmen Tambah Followers Laju Laju by IekaFarhana - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 17 October 2012

# Blog Tagging

Segmen Tambah Followers Laju Laju by IekaFarhana


Opppssss.. Mia kena tag oleh Miss Z di SINI. Bila dah kena tag tu... faham-faham ajelah. Jadi Mia pun terus join segmen ini. Support blogger Ieka.


Follower Mia sekarang... 8429 followers


Seterusnya, Mia nak tag Ida, Kesuma Angsana dan Nyue... Silakanlah join ya...

p/s: yang lain-lain tu kalau berminat, join ajelah ya.... mari bersegmen....

54 comments:

  1. nyue da join...
    http://nyueyien.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    adilkan nyue tag sis jugakk..ehehe

    ReplyDelete
  2. sis mia...cnmr nak buat join this site kat entry..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo kena copy coding nya tu. tapi kak mia printscreen aje dan bubuh dalam entri... ;)

      Delete
  3. insyallah kalau free2 nnti KA Join yek , tq tag KA

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya KA... mia tag je... kalau tak sempat takpe..

      Delete
  4. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer ...:)

    ReplyDelete
  5. gud luck ye mia...lama tak singgah cni..

    ReplyDelete
  6. mmg laju lagi la pasni follower dia hehe

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen ye...hehehe... tapi jangan terlampau laju sangat, nanti kena speedtrap..hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk heheh speedtrap kat blog takpe boni... kalau yang kat jalan raya tu yang takleh...

      Delete
  8. jaa pon join segmen ni jugak..hehe. selamat bsegmen ya dear!
    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. telah dibalas kunjungannya... terima kasih ya jaa...

      Delete
  9. kak mia..shu pon join :)

    http://mung2.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan.. dari segmen yang sama.. follow me... http://sitinoorhidayah-hidayah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html.. cantik blog awak.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya. telah dibalas kunjungannya tadi dan dah di follow balik.

      Delete
  11. dari segmen yg sama,dah follow awak :) http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  12. E'RAZ melawat Kak Mia melalui Segmen Tambah Followers Laju Laju..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  13. salam..singgah sini dari segmen yang sama..

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    Jemput join segmen ini..

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    *hadiah hebat untuk dimenangi* (:

    ReplyDelete
  14. haiiii...
    follow blog eyrra juga k..

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal...thanks sudi drop by blog Farah... membalas kunjungan dan follow Mia juga... ^_^

    ReplyDelete
  16. hai,hai,hai :) dari segmen yang sama done follow u http://dafattylife.blogspot.com/2012/10/segmen-tembah-follower-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama.. :)

    http://niswatussolikah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama thanks sudi singgah is dah follow sini balik.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  19. haii ! dari segmen yang same :)done follow ^^

    http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  20. dr segmen yg same! jmput datang ke http://uraniumlover.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow blog awak dah,

    Jom terjah blog saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    Jom join,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-dan-mereka.html

    ReplyDelete
  22. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..

    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  23. Hai akak.. dtang nak blas jejak.. thanks sbab follow blog kita dlu..

    ReplyDelete