image UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 19 October 2012

# Blog Tagging

UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK

UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK

Pagi-pagi lagi dah buat entri segmen. Mia kena tag oleh Timm di SINI. Join jugalah segmen ini. Comelnya banner segmen ini. Segmen ini di anjurkan oleh Aida. Ramainya yang dah join segmen ini.... Tarikh tutup segmen ini ialah pada 20 Oktober 2012 iaitu pada hari esok.

Tempek screen capture followers Mia...


Seterusnya Mia nak tag Dedeq dan Anisa. Sudi-sudikanlah ambil tag ini ya... kalau tak sempat tidak mengapa.


SYARAT-SYARAT UNTUK JOIN; (copy & paste)
-Mesti ada blog
-Malaysian
-Tanpa had umur
-Buat entry yang bertajuk'UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK'
-Letak banner diatas kedalam entry tadi*right click dan copy image url
-Letak link entry BLOG di ruangan comment dibawah
-Mesti follow blog Aida ni, sapa tak follow haaaa berdosa. *WAJIB
-Screen capture number followers korang sebelum sertai segmen nih. *WAJIB
-Tag 2 orang atau lebih *WAJIB 

p/s: yang lain-lain kalau berminat tu, join la sama ya... support Aida...

52 comments:

  1. Pagi-pagi dah bersegmen MIa...he..he...

    ReplyDelete
  2. owh kak mia...terima kasih tag..

    ni yang saya punya

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete
  3. AKAK .. MEKASIH TAGKAN KITE .. TERHARU SGT .. TP XMAMPU LG NK JOIN .. XSIHAT .. MF TAW

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  5. Kite boleh join ta? hahahaa..salam ukhuwah dari INDONESIA.

    ReplyDelete
  6. macam mana nak buat screen capture tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna button printscreen yang kat keyboard tu, lepas tu paste kan ke adobe photoshop ataupun paint dan select gambar yang kita nak sahaja. pastu savekan ke dalam file jpeg.

      Delete
  7. dari segmen yg sme , done follow you :-
    http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html

    jemput meriahkan GA ni
    -->http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/hot-and-super-giveaway-by-fatimah.html

    ReplyDelete
  8. Makin bertambah meriah la blog Mia yg dah mmg meriah ni..ramai follower Mia..Dasat la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe ala saje je ni... dah kena tag, buat ajelah M..

      Delete
  9. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN: UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete
  10. memang ramai.....saya jugak kesian.xde follower.....jemput2la kawan2, ke blog saya asmacomey.blogspot.com :))

    ReplyDelete
  11. dah follow dear
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete
  12. Wilma join jugak...
    Kunjungan balas dari Wilma :-)

    ReplyDelete
  13. sudah follow sini...dan terima kasih follow saya :)

    dari segman yang sama :)
    http://karukordjagaus.blogspot.com/2012/10/segmenupkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete
  14. teringin nk join tp takut tiada ksemptan nk BW huhuhu^^

    ReplyDelete