image Giveaway For Followers - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 1 December 2012

# Blog Tagging

Giveaway For Followers


Wahhh... 4 blogger hot ni yang Mia kenal, Apit, Shida, Azhafizah dan Emas Putih buat giveaway.... Cayalahhh! Meletup.

Seperti biasa.. Mia dengan muka tak malunya datang support ni.. Jom kita meriahkan giveaway ini. Tarikh tutup pada 16 Disember 2012.

Hadiah Sponsors:

1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang 
- Review Blog x2 pemenang
2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)

p/s: sila klik banner di atas untuk join..

30 comments:

  1. Good....nnti monday jika ada kesempatan rietta join.....

    ReplyDelete
  2. jom join GA akhir tahun :) http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/12/segmen-ga-akhir-tahun-by-mira-kakyong.html

    ReplyDelete
  3. wah... syok tu kalau dapat dvd dari apit...
    gud luck kak mia... :)

    ReplyDelete
  4. Memang hot2 mereka ni :-)

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia....selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
  6. Thanks join :) Syarat x lengkap :) Sila lengkapkan Syarat no.2 TQ ..hehe (malu2 nak tegur kak mia ni hehehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 dear. pagi tadi nak cepat. kenduri kahwin adik ipar. ni dah malam baru nak belek2.. syarat tu dah lengkap.

      pssttt jangan malu2 nak tegur kak mia... kak mia ok je..

      Delete
  7. thanks kak mia :)
    gudLuck yer hope bertuah dari antra kami :)

    ReplyDelete
  8. good luck Mia. Akk teringin pula nak joint gak yg ni.

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kak Mia sudi join giveaway dari kami..All the best kak! Thanks again ^__^

    ReplyDelete
  10. jom join nie!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
    Jom singgah blog Niena pula ..

    ReplyDelete
  12. Saya Dari GA Yang Sama . Dah FOllow Awak . Follow Saya Kalau Sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/giveaway-for-followers.html

    ReplyDelete
  13. Tahniah ye menang Giveaway For Followers! :D

    ReplyDelete