image Bloglist Setahun Dari ciklaili.com - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 5 January 2013

# Blog Tagging

Bloglist Setahun Dari ciklaili.com



Segmen kedua yang Mia join pada tahun ini ialah dari Cik Laili. Segmen yang berlangsung sepanjang tahun 2013.

Blog Mia ini menceritakan kisah hidup Mia yang ingin dikongsikan supaya menjadi inspirasi orang lain. Kekuatan blog ini mungkin pada kisah belajar Mia dan bagaimana Mia berjaya sehingga mendapat anugerah luar di Open University Malaysia. Status sebagai wanita yang bekerja, ibu dan isteri tidak menghalang Mia untuk belajar. 

Mia juga ada kongsikan apa-apa maklumat lain yang Mia rasakan perlu untuk dikongsi bersama pengunjung blog ini. Blog ini adalah blog personal dan merupakan segalanya bagi Mia.

Entri yang Mia suka ialah Skor Nama Blog Anda. Mia memang suka aktiviti check blog ini. Rasa seronok sampai terus buat entri di blog ini.. Domometer - Kira Skor Nama Blog. Paling seronok sebab dapat A+.

Hmmm.. penambahbaikan blog Cik Laili yang Mia cadangkan mungkin penampilan blog boleh lebih diceriakan dengan 2 penggunaan warna agar nampak lebih menarik. Cadangan warna mungkin kelabu dengan pink.

Hebat blog Cik Laili, banyak juga entri SEO yang Mia jumpa masa belek-belek blognya tadi. Mia lebih selesa jadi silent reader.

p/s: support Cik Laili juga...

40 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join..

    moga blog mialiana.com akan terus maju jaya di tahun 2013 :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegnmen akk mia., ^^

    ReplyDelete
  3. selmt bersegmen akak...senang2 singgah ler blog sya..hehehe.

    ReplyDelete
  4. Cik liana, Jom join segment:
    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/segment-pencarian-bloglist-owhsem.html

    Jom join contest jugak.
    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/official-contest-themostmemorable2012mo.html

    ReplyDelete
  5. waw ! bnyak nya follower akk hehehe slamat bersegment :)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen kak ! macam best je.. nak pi terjah ciklaili la :)

    ReplyDelete
  7. 1. slmt bersegmen kak.
    2. akak mmg hebat dlm blog, alangkah indah andai saya dpt jd mcm akak.
    3. blogger ikon...

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen Mia.
    Akakpun dah join.

    ReplyDelete
  9. akak.terima kasih sbb singgah blog luqman..

    ReplyDelete