image Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu - Mia Liana

Thursday, 17 January 2013

# Blog Tagging

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu



Kali ini Mia nak join segmen Yaya pula. Support Yaya. Rupanya dah ramai join segmen Yaya ni. Memang terbaiklah.

Segmen yang simple dan mudah, tentulah ramai yang join. Jom kita berkenalan pula dengan rakan-rakan blogger yang lain. (^_^) peace...

Tarikh tutup segmen ialah pada 15 Februari 2013. Masih sempat lagi kalau nak join..

p/s : salam perkenalan ya... buat blogger yang baru mengenali Mia....

66 comments:

  1. thanks sebab support yaya....yaya support blog ni hihihi

    ReplyDelete
  2. done follow..follow la kite balik ye.. :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  3. salam. dari segmen yang sama. saya dah follow awak. kalau sudi follow saya balik. thanks.

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  4. errr.... Segmen ni nak kena follow buat camne ek?
    copy link tu ajer ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... ikut je coding dia tu.

      pssttt kuman kak mia ada beritahu kat shoutbox.. baca ya..

      Delete
  5. wah.. sampai mampu.. bahaya tul kalau tersilap taip kan? hehehe

    ReplyDelete
  6. hehe..comel lah nama segmen ni..betul sampai mampu je lah..tak mampu susah. Selamat bersegmen kak mia.

    ReplyDelete
  7. tambah sampai lebam... :D
    selamat bersegmen kak mia... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ruha... boleh aje kalau nak tambah belakang tu..

      Delete
  8. selamat bersegmen :)

    anda di tag..hehehe

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/01/first-give-away-2012.html

    ReplyDelete
  9. HI , Salam perkenalan lagi Kak Mia =).

    Dari segmen yang sama! Datang singgah.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

    ReplyDelete
  10. Singgah sebentar..

    Saya dari segmen yang sama..

    Selamat berkenalan.. >_<

    http://sigadisvanila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  11. tahniah kak mia..saling support best sgt :)

    ReplyDelete
  12. Eyra datang dari Planet yg sama dan follow blog superb ni... Follow Eyra balik okay...^^

    http://celotehsibudakcomot.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  13. same here! folo u - DONE! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  14. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  15. singgah dr segmen yg same..done following u..kalau sudi, singgah la blog saye..:)

    http://ernashafiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  16. salam....
    singgah dari segmen sama :)

    http://iamkila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  17. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yg same.

    http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Done follow awak ! jgn lupe follow kte balik oke ? cantek belog awak ! meh laa join GA gojes fasya pulak :)

    http://nurfasyamila.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-fasya-fasyu-2nd.html

    ReplyDelete
  19. dr segmen yg sama....follow awak :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yg sama..jgn lupe follow ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  21. I follow..

    http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik...salam kenal :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan :)

    Ros singgah sini dari segmen yg sama :) memang dah lama follow :)

    Jom singgah blog Ros ye :)

    ReplyDelete
  25. deno dtg dari segmen yg sama.. :) jom akak!

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  26. thanks follow me :) follower kita jauh beza kot hehe ..

    ReplyDelete
  27. Singgah sini dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  28. bls knjungan dari segmen yg sama:):) dh follow blog mia sbelum ni:)
    (ayusham http://eiqaleysha.blogspot.com)

    ReplyDelete
  29. singgah kak mia dari segmen sama :)

    http://www.mimiesya.my/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  30. http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    done follow..do follow me back ye

    ReplyDelete
  31. dhhh singghhh folooooo !!!!!!!!!1 hehee..thankss..keep in touchh. 9300.. peace..hehe

    ReplyDelete
  32. ~ salam..done follow you back..!! from the same segment..!

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    ReplyDelete
  35. from the same segment
    me : http://nurameeranabilaazmi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. Assalam, salam perkenalan... Semoga dengan ini dapat mengeratkan silaturrahim antara blogger... ^_^

    http://mrsenget.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  37. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  38. asslmkm..saya datang membalas knjungan dari kak mia.. :)

    ReplyDelete