image Segmen : Saya Blogger Negeri ....... - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 19 January 2013

# Blog Tagging

Segmen : Saya Blogger Negeri .......



Baru hari ini, Mia sempat nak jeling-jeling segmen Apit. Berminat dan berkenan nak join walaupun tiada siapa yang tag Mia... Support Apit tau...


Mia blogger dari Johor Darul Takzim. Lokasi di selatan tanahair. 



sumber gambar : http://www.mohamadj.com

Makanan kat negeri Johor sini yang paling sedap tentulah Laksa Johor.
Rasa yang sangat unik dan amat menyelerakan. Memang sedap....


Seterusnya Mia nak tag Kak Salmi dan NurulHanif. Kalau sempat join la ya....


p/s: kepada lain-lain yang berminat bolehlah join sama, klik pada banner untuk join..

22 comments:

  1. kalo dkna nak join, nak ngaku negeri mana kak mia.. kg klate, lahir melaka, tinggal putrajaya.. huhuuu *pening sat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm... kak mia cadangkan putrajaya. tempat yang dkna duduk sekarang ni..

      Delete
  2. Terima kasih Mia tag akak. Nanti akak buatkan entri tapi nak cari gambar dulu..

    ReplyDelete
  3. phewwitt sep sikit, wan pun Johor jugak :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer....:)

    ReplyDelete
  5. saya pun orang johor, tapi tinggal di KL..sedapnya laksa johor tu, lama x makan

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen ye kak mia, hehe ... ibu lisa orang jb tapi itulah stay kedah, lagi sayang kedah , hehe

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen kak mia :)
    miza blogger dari kedah :)

    ReplyDelete
  8. wah sama la sy pon ada join segmen ni jugak...

    ReplyDelete
  9. oh akak blogger johor .. hehe singgah dr segmen yg sama :D

    ReplyDelete
  10. kak mia pndai bt x laksa jhor? hehee..
    shida satu fmly suka dgn lksa jhor ni..
    kalau kami semua family balik..mak mst order
    dekat sorg mkcik ni asal jhor dia stay perak follow suami
    mmg dia buat terbaik..shida seharian mkn tu sja ok xde mslah :)

    ReplyDelete
  11. MV pun suka laksa johor ni..Kak mia Johor sebelah mana?

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  13. Saya dari johor =)

    http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-johor.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum,
    Slm singgah dtg dr segmen yg sama, blogger dr Johor errr..hi3, sama lh... http://www.mysyah-holiday.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-johor.html

    ReplyDelete
  15. ohhh... kak mia org johor rupanya... deno dari terengganu.. deno selalu jgk ke johor ke rumah kaklong deno kat sana.. kaklong deno tinggal di Setia Tropika, JB.. kak mia tinggal di mana?

    ReplyDelete
  16. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete