image Segmen Top Up by Blogger Emas Putih - Mia Liana

Wednesday, 16 January 2013

# Blog Tagging

Segmen Top Up by Blogger Emas Putih


Segmen Top Up by Blogger Emas Putih

Kebetulan Mia ada masa, jadi Mia pun nak joinlah segmen Uzu. Support Uzu. Uzu pun dah banyak support Mia. 

Siapa-siapa yang ada kelapangan, jom lah join segmen ini ya. Boleh top up follower dan kawan baru. Jommm..

Tarikh Tamat
30 hb Januari 2013 , Rabu Jam 11.59 Malam

Hadiah
Top Up RM5x10 blogger yang bertuah
(Jika melebihi 200 peserta, topup akan bertambah kepada 20 X RM5Top Up)

Uiii.. siap ada hadiah lagi. Boleh top up handphone lagi.... Wah bestnya. Yang penting kita dapat berkenalan sesama kita dengan lebih mesra....

p/s: klik banner di atas untuk join...

57 comments:

  1. Assalamalaikum :) Saya dah join :)

    Done follow :) Follow back k :)

    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. NAK JOIN GAK NI KAK MIA.... haaaa mana boleh.. kak mia join. hahahaha

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, datang dari segmen yg sama. Dah follow blog ni, jemput la singgah dan follow blog saya pulak ye.

    http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. top up follewer sambil boleh dapat hadiah... menarik...
    selamat bersegmen kak mia... ^_^

    ReplyDelete
  5. join sama.. goodluck ya kak mia.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  6. singgah lawat kak mia dari segmen yg sama.. jom kita bw peserta.. :)

    http://milopurple.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...menarik segmen ni nak join gak la...:)

    ReplyDelete
  8. done follow #9206

    selamat bersegmen . datang dari segmen y sama sambil bw :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen Mia.
    Rasa macam nak join jugak lah..

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen kak..kalau sempat nak join...

    ReplyDelete
  11. salam..

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html#.UP3vQnp0hr8

    ReplyDelete
  12. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/01/segmen-topup-by-emas-putih.html

    sy join jugak kakak

    ReplyDelete
  13. Asalamualaikum & Selamat sejahtera ye tuan blog !

    Kite dari segmen yang sama , Jemput ke blog yee XD

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama . dah follow akak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  15. Salam :)
    FD datang dari segmen yang sama. good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  16. Salam. Thanks sudi join.. Jom bw senarai peserta http://www.kisahemasputih.com/2013/01/senarai-peserta-segmen-top-up-by.html :)

    ReplyDelete
  17. Salam...singgah dari segmen yg sama =)

    http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum
    Salam Cupcakes manis2..

    Lyeen dtg dr segmen yg sama...
    Mohon share kredit kalau menang ok..HAHAH.

    ---> http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    Happy blogging..:D

    ReplyDelete
  19. Salam, done follow =D . follow Hanis baik ok http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  20. singgah dan follow :)) dari segmen yang sama :))http://euniezahurkgyen.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama . dah follow akak . follow saya kalau sudi :)..good luck..

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  22. tahniah kak mia..menjadi pemenang no.16.. :)

    ReplyDelete
  23. Kak Mia, E'raz datang daripada Segmen Top Up By Blogger Emas Putih ..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  24. Kak Mia, kita join jugak Segmen Top Up By Blogger Emas Putih ..

    http://le-carnetderose.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  25. Balas kunjungan :D
    Dah lama dah follow kak Mia :D
    http://www.peachyrism.my/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  26. michelle singgah balas kunjungan di sini.
    happy blogging =)

    ReplyDelete
  27. hye... tegkiu sudi kunjung blog

    http://kataweup.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

    ReplyDelete
  28. balas kunjungan walau dah tamat. selamat berkenalan..
    dah follow awk juga...

    ReplyDelete
  29. #9324. done follow awak. datang dari segmen yang sama. terima kasih follow saya (:

    ReplyDelete